AROME || Červnové testování s Avene

Krásný den, tentokrát jdu s červnovým testování poněkud později. Na článek jsem tak nějak lehce pozapomněla. V červnovém balíčku od Arome na mě čekaly dva produkty od francouzské kosmetické značky Avene. V minulosti už jsem nějaké produkty od značky měla a vyhovovaly mi, proto jsem byla ráda, že vyzkouším zase něco dalšího.

Balíček obsahoval micelární vodu a lokální vysušující emulzi. Oba dva produkty určené na aknózní pleť. Tu já tedy rozhodně nemám, ale sem tam se mi nějaký pupínek objeví. 


Micelární voda z řady Cleanance reguluje nadbytečnou tvorbu mazu, stahuje rozšířené póry, zklidňuje a zjemňuje pleť. Hravě odstraní z pleti nečistoty a nahradí i odličovač. Má velmi jemnou a příjemnou parfemaci, avšak se nemusíte bát podráždění. Je vhodná i pro nositelky kontaktních čoček. Pleť je po ní krásně čistá a svěží.

Lokální vysušující emulze z totožné řady jako výše zmíněná micelární voda pomáhá redukovat projevy akné a omezuje jejich opakovaný vznik. Stačí nanést na postižené místo a funguje takřka hned. Moc jsem si tento kousek oblíbila a hlavně během našich dnů, kdy pleť byla v hrozném stavu, se mi při používání emulze velmi zlepšila.  


Zkoušeli jste nějaký produkt od značky Avene?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi 

8 komentářů:

  1. Tuto značku neznám a produkt jsem žádný nezkoušela :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta emulze je perfektní, ráda ji používám a opravdu pomáhá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. S Avene zkušenosti nemám, ale zatím jsem četla jen samé pozitivní recenze. :) Tu emulzi bych mohla vyzkoušet, jelikož pleť náchylnou k akné mám až, až..

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuhle kosmetiku taky neznám...

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS