SPRCHOVÉ GELY || Body Tip, Sebamed, Palmolive, Kneipp, Bubble

 Po delší době tu mám článek o sprchový gelech, které mi za poslední půlrok prošly pod rukama. Celkem pět různých značek a vůní, které mi sedly. Žádný z nich nebyl propadák a všechny splnily co měly. Umyly, nevysušovaly, pěkně voněly. Nedokážu říct, který z těchto pěti mi sedl nejvíce, každý si měm získal něčím jiným. Nicméně doufám, že vám poskytnu třeba aspoň malou inspiraci.


Malinové sprchové gely jsou v létě sázkou na jistotu a já je naprosto miluju. Ta jejich svěží nakyslá vůně skvěle osvěží a dodá energii po horkém dni. Obsahuje panthenol a mandlový olej, kteří o pokožku těla šetrně pečují a zanechávají ji jemnou. Sprchový gel dobře umyje, nevystřelí Vás z kalhot, nicméně díky té svěží vůni si jej zamilujete. Celkově mohu značku Body Tip doporučit. Cenově dostupná kosmetika, která rozhodně neurazí. 



Každý rok přichází Sebamed s novou limitkou sprchového gelu. Letos jsme v drogeriích DM mohli očuchat ostružinu s mátou. Já vůni neodolala a rovnou si jeden odnesla. Vůně se skvěle hodí k létu, je svěží, energická a dlouhotrvající. Vytváří bohatou pěnu, šetrně myje, nevysušuje a pokožku dlouhodobě provoní. Jako bonus má pH 5,5 a podporuje tak přirozenou obnovu kyselého pláště kůže.



Palmolive řadím do kategorie neurazí, ale ani nenadchne. Jednouše dostupná značka, kterou zná snad každý. Já měla doma tuhle kokosovou variantu, která naprosto božsky voní. Pokožku umyje, nevysuší, ale rozhodně vás nevystřelí z kalhot. Jedná se o naprosto průměrný sprcháč, který stojí pár korun a splní svůj účel. Já se do něj zamilovala díky kokosové vůni, kterou já v kosmetice prostě můžu. 



Vůně švýcarské borovice a indického santalového dřeva zaručeně vyžene z hlavy všechny vaše starosti. Sprchový gel Kneipp Good night zanechává přirozený mikrobiom vaší pokožky, šetrně ji čistí a dodává potřebnou hydrataci. Jako bonus je pokožka těla nádherně provoněná. Vůně je opravdu originální, zajímavá a vhodná jak pro muže, tak ženy. 


Svěží sprchový gel Bubble T s vůní ananasu s kiwi vám v koupelně přinese letní atmosféru. Vůně je hodně intenzivní, avšak nijak umělá. Je řídší než bych chtěla, mám raději hutnější gely, ale umyje dobře, provoní pokožku těla i koupelnu. Vzhledem k velikosti balení Vám vydrží opravdu dlouho.

Který vás zaujal nejvíce?

Mějte se krásně!
Petra 

5 komentářů:

  1. Fresh Fruits by som chcela vyskúšať aj tie sprchové gély Bubble T., pretože tak nádherne voňajú! Voňala som ich v dm drogérii, ale ešte som si ani jeden nekúpila, ale veľmi dúfam, že raz aj na toto príde rad :) Palmolive je tiež známy, ale my z tejto značky kupujeme skôr mydlá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa tie Palmolive práve veľmi páčia, príde mi, že sú jedny z tých lepších. A celkovo mi práve tieto pokožku vôbec nevysušujú. Ja som inak skôr opačný typ a nemám veľmi v láske exotické vône. Avšak trochu sviežosti áno, možno ten Kneipp.

    OdpovědětVymazat
  3. Ananas mě zaujal, vůbec neznám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, až na ananas a ten Kneipp se mi líbí všechny zmíněné :)

    OdpovědětVymazat
  5. U mě vedou Palmolive nebo FA. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS