CHILLY || Nová intimní mycí pěna

 Před létem mi dorazil balíček s novinkou od Chilly. Tentokrát je to novinka s velkým N a za mě obrovské překvapení. Jedná se o intimní mycí pěny Chilly No Rinse, které uvítá každá žena! A co vlastně znamená no rinse? Bez oplachu. Produkty Chilly jsem si velmi oblíbila, zejména pak intimní ubrousky, které tahám všude sebou a jsou mojí velkou záchranou. Hlavně díky té svěžesti, kterou v horkých dnech velmi oceňuji.

Nová a jednodušší intimní hygiena s mycí pěnou od Chilly, díky níž se budete doma, ale hlavně na cestách cítit vždy čistě, svěže a pohodlně. Navíc aplikace je naprosto jednoduchá a nic víc než pěnu a toaletní papír, nebudete potřebovat! Stačí protřepat, nastříkat, očistit a spláchnout. Jednodušší aplikace už snad být ani nemůže a služby splní kdykoliv a kdekoliv.

Vybírat můžete hned ze tří variant. Zelená Fresh má svěží složení obohacené o přírodní mentol, které respektuje přirozenou fyziologickou rovnováhu a poskytuje vám svěžest po dlouhou dobu. Modrá Protect je obohacena o dezinfekční látky pro účinný obranný účinek i při častím navštěvování míst s vysokým rizikem s bakteriemi jako třeba veřejný bazén. Poslední růžová Delicate je obohacená o změkčující látky, které šetrně čistí i ty nejcitlivější sliznice a respektují přirozenou fyziologickou rovnováhu. 


Co říkáte na tuhle novinku?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu EV public relations za produkty poskytnuté k recenzi

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS