New In: Červen 2024

Zdravím Vás u červnových novinek, které byly poměrně dost bohaté. Hlavně tedy klasicky na PR balíčky, kterých se mi tu sešlo hned několik. Hlavně tedy zase kosmetika, která mi poměrně dost doplnila zásoby. Nicméně zase se jedná o produkty, které člověk používá každý den. Konečně se mi taky podařil pofotit jeden nákup, takže konečně uvidíte něco co jsem si sama koupila. Vždycky to totiž zazdím :D 


Prvním PR balíčkem je sluneční péče od Astrid. Je to moje premiéra, od značky jsem už měla kde co, ale sluneční péči ještě ne. V balíčku jsem mimo kosmetiku našla ještě dárky navíc, které mě velmi potěšily. 



Deodoranty Borotalco jsem si za poslední dobu velmi oblíbila. Tentokrát mi dorazila nová řada Pure a nezapomnělo se ani na pány. Parfemace i funkčnost je moc fajn a já je mohu jedině doporučit!



Od WC net mi dorazily čističe odpadů, které jsem uvítala všema deseti. Moje vlasy a psí chlupy jsou u nás doma všude, a bohužel i v odpadnech. Nicméně tito pomocníci Vám boj s ucpanými odpady ulehčí. Navíc samotná aplikace je velmi jednoduchá a zvládne ji každý!



Poslední PR balíček je od značky Kneipp, kterou miluju. Tohle je vyloženě splněný kosmetický sen! V balíčku na mě čekaly dva sprchové gely a sůl do koupele z řady Goodbye Stress, která je má nejoblíbenější. 



Poslední novinkou je můj nákup, kdy jsem trochu víc utrácela. V Deichmann jsem si koupila pantofle Adidas, které byly ve slevě a stály cca 299,- Kč. Dále jsem ve Sportisimu koupila cestovní tašku Puma, která mi nesmírně vyhovuje velikostí i stavbou. Na závody úplně ideální, cenu už si bohužel nepamatuju. Dále jsem si koupila samonafukovací karimatku, značku a cenu už taky nevím. Možná něco kolem 600,- ? A poslední jsem si koupila stan Husky, ten bohužel na fotce není, protože jsem ho zrovna neměla doma. Nicméně ten stál něco přes tři tisíce. 

Co jste si naposled koupili Vy?

Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Ahoj Péťo, já si naposledy pořizovala kosmetiku v Rossmannu, poměrně brzy bude též článek. Jinak Astrid sluneční péče je super, já na ní nedám dopustit.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si naposled asi koupila tílko ve výprodeji (za 49 Kč)

    OdpovědětVymazat
  3. Borotalco a Kneipp dělá společnost v létě i mě. Jinak mám docela zásoby, ale kupovala jsem nějaká SPFka na obličej :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta slnečná kozmetika by sa zisla môjmu priateľovi a ockovi. Oni sa stále spalia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kneipp je teda velká paráda, gratuluji:)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS