KAPKA KOUZEL - Michelle Harrison

 Autor: Michelle Harrison
Počet stran: 312
Rok vydání: 2024
Žánr: fantasy 
Nakladatelství: ocelot


Anotace
Rodová kletba byla zrušena a sestry Svízelovy (Bety, Fliss a Šája) mohou opustit vězeňský ostrov Vranní kámen. Když však do Pytlákova doupěte dorazí záhadná dívka s kapsou plnou čarodějnických kamenů a v doprovodu bludičky, zdá se, že na jejich prahu přistálo další dobrodružství. A když se Šája ztratí, je na Bety a Fliss, aby se vydaly na cestu mlžnými mokřady, kolem lovců bludiček až na tajuplný ostrov, který neexistuje na žádné mapě...

Z mého pohledu
Vzhledem k prvnímu dílu této fantasy série, ze kterého jsem byla nadšena, jsem s radostí uvítala druhý díl sester Svízelových. Čeká je další dobrodružství, tentokrát mimo Vranní kámen. Už od začátku příběh nabere spád a o akci a napětí nebude nouzi. Autorka použila stejný nápad jako v první knize, a to zmizení jedné ze sester. Nečekejte příběh zalitý sluncem, protože Svízelky se potýkají s nebezpečím a musí být velmi vychytralé. Ovšem mají jedna druhou a vidinu rodinného štěstí, která je žene dopředu. 

Pokud Vás Kapka kouzel zaujala nebo myslíte, že by to bylo skvělé čtení pro vaše ratolesti, neváhejte si knihu objednat. Na první díl Špetka magie i na tento je nyní doprava zdarma na e-shopu megaknihy.cz!

Máte rádi fantasy příběhy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu megaknihy.cz za knihu poskytnutou k recenzi

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS