AUSTRALIAN BODYCARE || Intim péče

Výběr intimní péče je pro mě nesmírně důležitý. Vzhledem k tomu, že velmi často trpím na různé gynekologické záněty, jen tak některá péče mi nesedne nebo ji dokonce kvůli určitým složkám a parfemacím nemohu používat. Naštěstí už mám svých pár oblíbenců, které mi sedí a tam dole nedělají neplechu. Dnes Vám představím intim péči od značky Australian Bodycare, jejichž intim gel už jse v minulosti měla a byla jsem s ním velmi spokojena. A nejenom já! Četla jsem recenze už od různých blogerek a celkově si produkty na intimní hygienu právě od tého značky hodně chválí. 

Značka  Australian Bodycare je známá hlavně díky složce Tea tree Oil, který je obsažen ve všech produktecha má skvělé účinky. Ani intimní péče o tento zázračný olej není ochuzena a díky němu se dočkáte chladivého efektu. 

 

Péče o intimní partie nabízí hned několik produktů. Já si vybrala set pro běžné intimní problémy, který obsahuje výše zmíněný Intim gel, Femigel a Femi Daily. Jedná se o produkty, které jsou účinné proti vaginální suchosti, svědění pochvy, štípání a podráždění. Každou z nás určitě některý z tento problémů už potkal a tak je fajn, že jsou volně dostupné produkty, které s tímto pomáhají bojovat. 

Narovinu říkám, že jsem si oblíbila všechny tři produkty. Obsahují kyselinu mléčnou a vitamín C, které přispívají ke zdravé intimní oblasti bez podráždění. Intim gel už jsem znala z minulosti a byla jsem s ním moc spokojena. Je antibakteriální, zanechává pocit svěžesti a příjemně chladí. Femigel působí proti svědění, podráždění, zápachu a skvělý je také na suchost! Poslední Femi Daily zabraňuje návratům intimních problémů. Napomáhá udržovat zdravou a přirozenou rovnováhu vlhkosti v citlivé oblasti.  Navíc má velmi praktické balení na nanášení produkty přímo na postižené místo. 


Jakou intimní péči používáte Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Australian Bodycare za produkty poskytnuté k recenzi

16 komentářů:

  1. Já mívám teda taky gynekologické problémy a už jsem měla dvoje antibiotika. Rozhodně tuto značku vyzkouším. Já teď zkouším nějaké vyplachování, tak uvidím:-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na výplachy používám Clogin, potom jsou skvělé i Silver caps od Gynelly a pak tato intim péče :)

      Vymazat
  2. Za mě super produkty, jen teda mám ještě gel na holení a po holení proti zarůstání chloupků a to mi nefunguje

    OdpovědětVymazat
  3. Já naštěstí podobnými problémy netrpím, takže to moc neřeším a používám, co mi zrovna padne do ruky (aktuálně gel od Ziaji, který mi vydrží ještě dlouho - balení jen tuším 400 ml)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím. Ziaja je taky fajn, tu jsem už taky měla :)

      Vymazat
  4. Ahoj, já jsem zjistila, že mě ta přehnaná intimní péče nedělá vůbec dobře a že i ten gel jsem používala vlastně blbě a to mi způsobovalo podráždění :-D a tím, jak jsem to používala už takřka od dítěte mám úplně rozbitou imunitu skrze tohle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to je zajímavé, nad tím jsem nikdy nepřemýšlela.

      Vymazat
  5. Tuto značku mám velmi ráda, intimní péči jsem od nich ještě nezkoušela, ale jiné produkty jsou skvělé, takže věřím, že i tohle by mi velmi vyhovovalo a také se přikládám s doporučením této značky.

    OdpovědětVymazat
  6. U nás klasika, Lactacyd, ale dobrý tip, děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem snad nikdy neměla, maximálně sprcháč :)

      Vymazat
  7. Super tip, takových není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nedávno jsem spotřebovala intimní gel a ten byl vážně super. To velké balení jsem měla fakt dlouho :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS