BONAMI || Konvice na čaj a ovčí kožešina

 Bonami je e-shop, kde čerpám inspiraci co se týče domova. Jelikož se naše stavění domečku blíží, tak ráda pokukuji po nabídku či dekoracích, kterými bych náš domov později vybavila. Bonami se řadí mezi vyšší cenovou kategorii (alespoň pro mě), ale najdete zde i levnější krásné kousky. Já už zde několikrát nakupovala, například cestovní hrnky Keep cup. 
Byla jsem opravdu velmi překvapena, když mi v mailu přistála nabídka na spolupráci právě s Bonami. Vůbec jsem netušila, co si vybrat, protože sortiment je opravdu bohatý. Ať už je to móda, nábytek, dekorace, psací potřeby nebo zahrada, svoje si zde najde každý. Vybírala jsem opravdu dlouho, několik dní a vždy něco vybrala a následně zase přehodnotila. Nakonec jsem vybrala dvě věci, které najdete níže.


První volbou byla konvice na čaj. Jedná se o skleněnou konvici se sítkem na sypaný čaj Bredemeijer Verona. Ovšem i v tomhle výběru jsem měla přísná kritéria. První, aby měla objem minimálně 1 l. Tato má nakonec 1,5 l a je to naprosto ideální velikost, zvlášť když přijde třeba návštěva. Druhým kritériem, aby se hodila do všech stylů domácnosti. Zatím preferuji venkovský styl, ale to se do nastěhování může změnit. 

Konvice je z borosilikátového skla a na první dotek působí strašně křehce. Ovšem nalila jsem do ní vařící vodu a přežila a stejně tak na webu píšou, že je vhodná i do myčky na nádobí. Sítko na čaj je snad ještě krehčí než samotná konvice, takže při manipulaci s ním jsem opravdu opatrná. Co ale chválím, tak jsou průřezy na dne sítka, díky kterým dochází k louhování čaje. 

Líbí se mi, jak je konvice průhhledná a hlavně stylová, já přesně tento typ nádobí miluju. Bonami nabízí obrovskou škálu konvic v různých stylech. Ať už barevné, skleněné, keramické nebo nerezové, vybere si určitě každý.


Druhý výběr už byl pro mě trochu složitější, přece jen jsem se musela vejít do nějakého budgetu. Nakonec jsem po velkým uvažování zvolila černou ovčí kožešinu House Nordic Circle. Co si pamatuji, tak doma jsme kožešiny měli odjakživa a i já zatoužila po nějaké v domečku mít. U velké jsem si nebyla jistá barvou, ale řekla jsem si, že tahle malá (35 cm) si svoje místo vždy najde. 

Jedná se o pravou ovčí kožešinu, která je tááák strašně heboučká. Dá se využít jako podložka na zem nebo třeba jako podsedák na židli či křesle. U nás je zatím zabavena nejmenším členem rodiny - psem, která si na ní dává odpolední siestu. Zatím úplně nevím, jak ji v domečku využiji, ale asi jako podložku nebo ji jen tak nechám pohozenou na posteli, protože i tak vytvoří pastvu pro oči. 

Rozhodně to není moje poslední kožešina, v budoucnu mám v plánu koupit i nějakou větší, ale to až bude domeček zařízen, abych si byla jistá v barvě. Přece jen to není úplně nejlevnější záležitost. 
Bonami nabízí pravé či umělé kožešiny, v různých barevných variací a tvarů. Pokud jste milovníci kožešin, tak určitě mrkněte, je to pastva pro oči. 

Znáte e-shop Bonami?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

*děkuji Bonami za zaslání produktů k recenzi

16 komentářů:

  1. Bonami samozřejmě znám, už jsem u nich taky nakupovala. Mají spooustu zajímavých věcí. Já od nich mám černého (takového trochu kubistického) ptáčka (je skoro na každé fotce s vázou, kterou dávám na blog, protože stojí právě vedle "vázového" místa), vánoční světýlka a měla jsem i nějaké svíčky.
    Jako správné čajomilce se mi líbí konvice, kterou sis vybrala... A ta kožešina vypadá taky moc pěkně
    Hezký zbytek Velikonoc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já odtud mám ještě cestovní hrnek a nějaké nádobí :)

      Vymazat
  2. Ta kožešinka je krásná, i na fotkách bude vypadat skvěle :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Eshop Bonami vyzerá skvelo. Veľakrát som tam len tak scrollovala doplnky do domácnosti. Musím povedať, že si si vybrala skvelo. Kožušina je krásna a aj čajník vyzerá super. Moc pekný výber ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tam dost často jen tak roluju stránkami a kochám se:)

      Vymazat
  4. Ta kožešinka je super. Já bych si představovala nějakou k posteli. :D :)
    Na Bonami jsem jinak také koukala, opravdu široký rozsah výběru.. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Bonami poznám už nejaký ten čas. A tiež som u nich niečo pozerala ale asi pôjdem znova popozerať či tam ešte stále nájdem to čo som chcela. A tá čajová kánvička je dokonalá. Ja milujem čaje a toto vyzerá tak dokonalo.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky miluji čaj a navíc si vyrábím vlastní, tak jsem musela mít tu konvičku :)

      Vymazat
  6. Bonami znám a také tam ráda nakupuji, ale jak píšeš, cenově je to i pro mě spíše dražší obchůdek a tak se jedná jenom o velice občasné nákupy. Ale věcí tam mají spousty, výběr je tam opravdu velký a spousty krásných věciček.
    Konvička i kožešinka jsou za mě super a myslím že v bydlení se budou krásně vyjímat, dekorativně i prakticky.
    Já jsem čajový typ, takže moje volba by také nejspíše byla konvička a zrovna tato vypadá dle fotky i tvého popisu skvěle.
    Moc fajn výběr. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky za pochvalu :) Některé věci tam jsou opravdu drahé, ale pokud vydrží a budou kvalitní, tak proč ne :)

      Vymazat
  7. Z Bonami pár doplňků doma mám. Super je i Butlers :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten mám taky ráda! To mi připomíná, že jsem tam dlouho nebyla :D

      Vymazat
  8. Na Bonami taky občas něco ulovím, ale je pravda, že některé věci jsou cenově vyšší, ale dá se vybrat i v nižší cenové kategorii :)
    Konvička je krásná, mám ráda takové jednoduché věci :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS