KNEIPP || Soli do koupele Goodbye Stress a Eukalyptus

 Kneipp je jedna z mých nejoblíbenějších značek co se týká pečující kosmetiky. Znám ji takřka od začátku své "kosmetické kariéry" a kdybych si měla vybrat jen jednu kategorii, byla by to rozhodně koupel. Soli, oleje nebo pěny, všechno naprosto miluju a mám radost z každé takové věci. Co si ale budeme, oleje a soli u mě vedou na plné čáře, přece jen ta jejich vůně je prostě dokonalá.

Kdybych se měla rozhodnout, která řada od Kneipp mi suverénně voní nejvíce, byla by to řada Goodbye Stress. Řada, která spařila světlo světa teprve nedávno si získala srdce mnoho z nás. Proto není divu, že mě Domča zásobuje produkty právě z této řady. Měla jsem už sůl do koupele a tělové mléko. Nicméně dnes Vám opět ukážu a připomenu sůl do koupele a někdy v dalším článku ještě olej. Nicméně jak už jsem prozradila v názvu článku, dnes Vám představím dvě soli do koupele, které jsem dostala na Vánoce od Domči.

Hned na úvod je potřeba říct, že Domča mě moc dobře zná a ví co mám ráda. S těmito vůněmi se trefila naprosto dokonale a já se nemohla dočkat až si je nasypu do koupele. Jak už jsem říkala, řadu Goodbye Stress jsem si velmi oblíbila a z vůně byla opět odvařená jako když jsem ji ucítila poprvé.

Eukalyptus je naprosto dokonalým pomocníkem při prvních příznacích nachlazení. Příjemně prohřívá organismus, pomáhá uvolnit svaly a dýchací cesty. 
Vůně je dokonalá, připomíná mi bonbóny Halls. Vodu zabarví do zelena a vytvoří pěnu. Koupel v této soli je naprosto dokonalá a neskutečně Vám protáhne nos. Já ho teď v zimě mám občas ucpaný, proto tahle sůl přišla vhod. 

Nádherná uklidňující vůně máty a rozmarýnu Vás hodí do pohody a Vy tak zapomenete na vše okolo. Sůl zabarví vodu do modra, ovšem pěnu nevytvoří. Vůně je ale opravdu dlouhotrvající a velmi uklidňující. Tuhle řadu opravdu doporučuji, protože je to něco naprosto úžasného. 

Soli do koupele neobsahují konzervanty, parafíny, mikroplasty, silikony ani minerální oleje. Navíc jsou veganské a netestované na zvířatech. Rozhodně doporučuji produkty od Kneipp vyzkoušet, nebudete litovat :) 

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

12 komentářů:

  1. Soli do koupele mám ráda, ale spíš je ráda dostávám jako dárek než že bych si je kupovala. A taky je víc používám v zimě, to spolu ale vlastně dobře ladí, protože mám v zimě i narozeniny, i svátek. :)
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám celoročně, jen v zimě mám raději vánoční vůně :)

      Vymazat
  2. Ty jo značku neznám moc děkuji za super recenzi :)
    Jinak jsem myslela, že už tvůj blog dávno odebírám :D Tak hned jsem dala odběr líbí se mi tady :) máš to tu hezké ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Kneipp miluju, hlavně ty soli a olejíčky, které i obarví vodu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mne ta eukalyptová sůl, po té možná mrknu. Já se v 99 % případů sprchuji, ale jako rozháněč začínající rýmy vanu občas používá a k tomu by asi tahle sůl byla super.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, sůl jsme měli, tuším že již loni koncem roku a byla moc fajn. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Soli do koupele miluju, určitě vyzkouším!

    Mám nově založený blog o zdraví, zdravé výživě a hubnutí, ale nejen to, kdyby jses chtěla podívat ❤️

    https://fit-healthy-by-kami.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS