New In: Září 2020

 V měsíci září mi přibylo jen několik produktů. Nějaké PR balíčky a věci, které jsem si koupila sama. S přítelem jsme se dali na tenis, takže uvidíte moji novou tenisovou raketu. A po hodně dlouhé době jsem si koupila něco na sebe. Je to sice jen takový "přehoz", ale jsem z něj nadšena. Už se snažím nosit hlavně to oblečení co mám doma a ne pořád kupovat další a další. No nic, dost bylo řečí, uvařte si kafe a jdeme na to.

Jak už jsem psala na začátku, tak jsme se s přítelem dali na tenis. Chodíme hrát buď s našima nebo s kolegy z práce. Vzhledem k situaci co momentálně otřásá světem, jsme se rozhodli, že si pořídíme vlastní rakety. Koupili jsme si stejné, avšak každý jinou barvu. Rakety máme ze Sportisima a každá stála 999,-.


Po dlouhé době jsem zavítala do Orsay a hned na první pohled jsem se zamilovala do tohoto kardiganu/kabátu. Přesně nevím co to vlastně je, ale řekla bych že něco mezi z pevnějšího materiálu. JE v takové tělové až světlounce růžové barvě, bez zapínání. Na obou bocích má rozparek, který je lemován perličkami. Je trochu delší, ale to mi vůbec nevadí a stál 999,-.


Od e-shopu megaknihy.cz mi přišlo pokračování knihy Strážce ztracených měst. Musím říct, že je to teda pořádná bichle a budu mít co dělat ji za měsíc přečíst :D Každopádně i když hlavními hrdiny jsou děti a příběh je scifi, tak mě první díl bavil a těším se na tento druhý. 

Na Vánoce jsem objednávala nějaké dárky z e-shopu na-paloucku.cz a v sekci Zachraň kosmetiku jsem narazila na toto levandulové tělové máslo od BeButter, které jsem chtěla dlouho zkusit. Vzhledem k tomu, že mu v listopadu končí expirace, tak bylo v akci za 179,- a voní teda parádně!

A jako poslední tu mám PR balíček od e-shopu kupkosmetiku.cz a značky Sebamed, kteří mi poslali jejich novinky a to hydratační sérum a aktivní ochranný krém. Já už celý měsíc testovala a můžete se těšit na recenzi! Tuhle dvojku můžete sehnat v lékárnách BENU :) 

Co jste si tento měsíc pořídili Vy? Určitě mi dejte vědět do komentářů.
Mějte se krásně!
Petra


15 komentářů:

  1. Ten kabátek z Orsay je boží, má nádherný odstín! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabát je úžasný a raketa moc hezká. Taky s manželem hrajeme. :)
    Já si objednala třeba diář na rok 2021 a už se na něj moc těším! :D
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diář tradičně dostávám na Vánoce. Jakej sis objednala? Já si hodně oblíbila Doller :)

      Vymazat
  3. Jsem zvědavá na recenzi novinek od Sebamedu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci předbíhat, ale myslím že se máš na co těšit :)

      Vymazat
  4. Ten cardigan je super!! Ale možná tisícovku bych za něj nedala, ikdyž chápu, Orsay není Gate, například. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás nikde právě Gate není a v Orsay nenakupuji pořád, takže jednou za čas se to snad promine :D

      Vymazat
  5. Ten kabátek/cardigan je moc hezký, hrozně se mi líbí ty zdobné perličky, ty já můžu na všem :) I cena mi přijde dobrá, z mé zkušenosti věci z Orsay vydrží, takže je to dobrá investice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, já zatím vše co jsem měla z Orsay vydrželo strašně dlouho, tak kvalita tam prostě je :)

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí ta raketa. Hraješ tenis? Jak dlouho? Já po koupi tenisové rakety asi byla hrát jen dvakrát ale nikdy jsem se to nenaučila. Jak jsi na tom ty?:) Na recenzi kosmetiky se těším!

    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem hrávala dřív, ale neměla jsem vlastní raketu, ale teď jsme začali chodit s našima a ještě s kolegy z práce, tak už jsem se rozhodla pro vlastní :)
      Myslím, že už jsem docela rozehrála a nehraji úplně nejhůř :)

      Vymazat
  7. Ten přehoz se mi moc líbí, já si koupila něco podobného v C&A. :-) A my jsme si s přítelem zase pořídili rakety na squash, tak se těším, až zase zajdeme :-D

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V C&A jsem nebyla už hodně dlouho! Na squashi jsem byla jednou a docela mě to bavilo :)

      Vymazat
  8. Také mi přišel druhý díl Strážce ztracených měst, včera jsem knížku dočetla a byla fakt skvělá :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS