RENOVALITY || Delší vlasy s doplňkem stravy Renohair Maximal

 


Co se týče doplňků stravy, tak na ty jsem nikdy moc nebyla. Brala jsem akorát prášky na železo, které mi předepisují doktoři, dále pak magnesium proti křečím a nakonec jsem zkusila Biosil, který by měl podpořit růst nehtů a vlasů. 
Když jsem začala spolupracovat s Renovality, poslali mi hned jejich tři novinkové doplňky stravy a to Ženská pohoda, Ženský prvek (na oba bude recenze zanedlouho) a Renohair Maximal, o kterém bude dnešní článek. 

Renohair Maximal obsahuje 90 tobolek, kdy se bere jedna tobolka denně. Pro viditelnější výsledky je lepší brát tobolku na lačno. Nezalekněte se "vůně", kterou tobolky mají, není zrovna příjemná, ale neznamená to, že by bylo s balením něco špatně. Kdo Renovality už trochu zná, tak ví, že v nabídce je i olej Renohair, který se používá k olejovým zábalům. Pro ještě větší účinek Renovality vyvinuli právě i doplněk stravy, které v kombinaci s olejem by zaručují ještě viditelnější výsledky.

Tobolky obsahují bambusový extrakt s obsahem křemíku, methionin, cystein, selen, biotin a zinek. Neobsahují kofein, lepek, konzervanty, barviva a cukr a jsou veganské. Nedoporučují se kombinovat s doplňkem stravy Vlasy, nehty a pokožka. Doplněk je vhodný pro těhotné a kojící ženy, nevhodný pro děti do 3 let. Pro lepší a rychlejší efekt je vhodné dodržovat pitný režim a vyváženou stravu.

Co se týče mých výsledků na tři měsíce, to Vám ukážu i na fotkách. První výsledky se dostavily zhruba po měsíci užívání. Byly to "baby" vlásky, které mi začaly růst a růst pokračoval i nadále. Vlastně rostou stále i po dobrání balení. Co se týče vypadávání vlasů, tak tady už to taková hitparáda nebyla. Vlasy mi padají už dlouho, občas víc, občas míň. Bohužel ani tyto tabletky mi padání vlasů nezastavily. Co se týče růstu vlasů, tak ano, ten tam je. V konečném porovnání není tolik vidět délka, ale jde to i dobře porovnat podle odrostlé barvy. Mám totiž ombré a to se značně posunulo. Hustota vlasů je také podstatně větší, takže za mě to své splnilo.



Musím říct, že s výsledky jsem velmi spokojena a mám v plánu si pořídit další balení. Teď si dávám zhruba měsíc až dva pauzu, a pak začnu nanovo. Renohair Maximal už bere i moje mamka, která když moje výsledky viděla, rozhodla se jej zkusit taky. Ta navíc používá i zmiňovaný olej Renohair na vlasové zábaly. 

Doplněk stravy Renohair Maximal stojí 399,- Kč a jedno balení je na tři měsíce. Koupit ho můžete zde a určitě mrkněte i na další produkty. Renovality je značka, která rozhodně stojí za pozornost, máte jistotu že používáte 100 % přírodní produkty a cenově je tato značka velmi přijatelná. 


Berete nějaké doplňky stravy? Co říkáte na tento?
Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Je skvělé, že jsi s produktem spokojená! Také bych se měla odhodlat začít brát nějaký doplněk stravy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě mrkni na e-shop Renovality, mají jich tam teď spousty a hlavně jsou 100% přírodní :)

      Vymazat
  2. Docela mne zaujal. Já občas zobu tebou zmiňovaný Biosil a pak pravidelně trojkombinaci zinek+vápník+hořčík a B-komplex. A na zimu si asi pořídím ještě céčko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já céčko beru už teď, protože mi přišlo od Renovality, je to jejich novinka, tak jsem na to velmi zvědavá :)

      Vymazat
  3. Já teď pár dní zobu Biotin a používám v kombinaci s tím šampon na padání vlasů, tak snad mi to pomůže :-) zatím jsem ale na začátku, tak nemá cenu dělat ukvapené závěry :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS