7th HEAVEN || Dětské pleťové masky

Krásný den!
Dnes opět jeden maskovací článek a tentokrát to bude ve stylu zvířat. Představím Vám dvě srandovní masky od 7th Heaven, které jsem dostala od Domči. Jedná se o plátýnkové masky, které mají motiv pandy a tygra. V nabídce ale najdete i motiv kočky.
Masky jsou určené pro děti od 8 let. U tohoto jsem se trochu zarazila, protože úplně nevím zda bych tak malému dítěti dávala na pleť masku. Nicméně věřím tomu, že by to děti bavilo, protože ty motivy jsou opravdu srandovní. Ovšem plátýnka jsou opravdu velká, takže nevím zda by na dětské malé hlavičky bylo plátýnko dobré. I já s nimi měla problém, protože mám relativně malou hlavu.



Jako první tady mám masku s motivem pandy. Maska obsahuje plátýnko, které je sérem akorát tak nacucané a nikde nic neteče. Z plátýnka je cítit banán a kokos a musím říct, že tahle kombinace mě velmi překvapila. Cítila jsem ji poprvé a popravdě vůbec nedovedu říct, které ovoce dominovalo. Maska by měla hydratovat a zklidňovat pokožku. Nechala jsem na pleti působit 10 minut a i tak bylo plátýnko stále mokré. Po sundání jsem zbytek séra vmasírovala do pleti. Po vstřebání pleť vůbec nelepila a byla dostatečně zhydratovaná. 


Jako druhou masku tu mám s motivem tygra. Maska obsahuje jablko a jahody, ale co se týče parfemace, tak jsem cítila převážně jablka. Plátýnko je velice srandovní a roztomilé, protože opravdu představuje tygra (další fotka). Plátýnko je akorát nacucané, poměrně pevné a dobře drží na pleti. Na moji hlavu bylo ale poměrně velké, naštěstí ale nepadalo. Nechala jsem působit 10 minut a následně zbytek séra vmasírovala do pleti. Sérum se rychle vsáklo a pleť pak vůbec nelepila.
Výsledkem je heboučká, hydratovaná a rozjasněná pleť.


Co na tyto masky říkáte? Zaujaly Vás?

Mějte se krásně!
Petra

4 komentáře:

  1. Jsou roztomilé, ale dítěti bych to nedala ani omylem, proč taky?!
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Je to taková zajímavá změna, ale taky mi to nepřijde pro děti. Spíš pro hravé dospělé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou roztomilé :-) měla jsem také s podobným motivem, jen od jiné značky :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS