PULIRAPID || Pomocníci pro jarní úklid

Odjakživa se u nás doma na úklid používala značka Pulirapid. Mamka produkty této značky miluje, takže jsem se s nimi setkávala velmi často. Když jsem se potom odstěhovala a začala se starat o vlastní domácnost, Pulirapid byla moje jasná volba. Na vodní kámen, mastnotu nebo běžný úklid, je to skvělý pomocník. Je zkrátka všestranný a nemusíte mít doma x dalších druhů čistících prostředků. Když přišla nabídka spolupráce právě se značkou Pulirapid, neváhala jsem ani minutu.

V balíčku jsem obrdžela dva produkty ve spreji - Pulirapid Aceto (růžový) a Pulirapid Classico (modrý) a Pulirapid Classico v lahvi. Růžový je mojí stálicí, protože obsahuje přírodní ocet, takže si jej opakuji opakovaně. Velkým překvapením však pro mě byl modrý Pulirapid v lahvi.

 

Modrý Pulirapid Aceto v lahvi jsem si oblíbila nejvíce. Nalijete na houbku a už čistíte požadovaný povrch. Byla jsem načisto v šoku, jak snadno jsem umyla zaschlé kapky vody ve sprcháči. My máme extrémně tvrdou vodu a málokterým čističem šly kapky dolů, s tímto je to hračka. 

Pulirapid ve spreji je zase praktičtější a lehčí na aplikaci díky rozprašovači. Nastříkáte požadované množství na danné místo a vyčistíte houbkou. Hravě si poradí s vodním kamenem kolem kohoutků, v domácnosti kde jsou děti nebo domácí mazlíčci nebo s běžným úklidem. 


Používáte čistící prostředky Pulirapid?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu EV public relations za produkty poskytnuté k recenzi

3 komentáře:

  1. Já jsem měla jeden kousek od této značky v boxu a musím říci, že pro mne je novinkou, nikdy předtím jsem ho neměla

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, možná jsme kdysi nějaké měly, ale spíš jsou pro mě neznámé. Fixinela, Larrynt apod. jsme vždy používali, vč. Cifu tedy. : ))

    OdpovědětVymazat
  3. Super tip na produkty, ráda zkouším něco nového a chystám se na velký úklid a mytí oken, tak by se mi jistě hodily. :D :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS