New In: Únor 2024

 Posledních pár měsíců těžce zaostávám s články. Mám hodně velké resty z minulého roku, do toho mám další spolupráce, na které se snažím psát články v termínu, ve škole mám zkouškové, připravuji se psem na zkoušky a ještě chodím do práce. Mám toho až až, proto není divu, že články vychází docela pozdě a se skluzem. Konečně jsem se však dostala k dopsání novinek za únor, takže dnes konečně uvidíte, co nového se u mě objevilo za měsíc lásky. 

Únor se nesla ve znamení PR balíčků, kterých je tu opravdu požehnaně. Sama jsem si pak koupila poouze jednu věc, ovšem finančně nákladnou. Na většinu PR balíčků už vyšla i recenze, takže pro Vás nebudou ničím neznámým. 


První PR balíček je z e-shopu nazuby.cz, kde jsem si vybrala tuhle nálož produktů. Brala jsem hlavně zubní pasty, které testuji velmi ráda a e-shop nabízí opravdu pestrý a velký výběr. Dále jsem si vzala kartáčky na zuby do práce, protože doma mám kartáček elektrický.



Druhý PR balíček je nejnovější díl série King s názvem Vyvrhel. Knihu jsem přečetla asi za dvě odpoledne a bylo to boží. Tuhle sérii miluju a nejsem jediná. Vášnivý, krutý, milující, plný napětí, rozhodně se nebudete nudit. 



Můj velký nákup v únoru byl nový telefon. Asi šest let jsem měla iPhone 7 a jeho stáří už bylo znát. Nešlo s ním takřka volat, baterka nevydržela ani pár hodin, proto koupě nového už byla v diskuzi dlouho. Nakonec jsem se rozhodla pro iPhone 13 a jsem nadšená. Konečně zase telefon, který funguje :D 



Vzhledem k tomu, že v únoru byl Valentýn, který se manžel letos rozhodl slavit, dostala jsem spodní prádlo značky Karl Lagerfeld, čokoládu Merci a růže, které se dají využít do koupele nebo jako dekorace. Dárky mi udělaly velkou radost. 



Třetí PR balíček a zároveň poslední novinkou jsou séra značky Australian Bodycare, se kterou dlouhodobě spolupracuji. Vzhledem k tomu, že už jsem od značky vyzkoušela mnoho produktů, tak jsem vzala tyto nová séra. Zatím jsem je nevyzkoušela, ale vypadají velmi slibně.

Zaujala Vás některá z novinek?

Mějte se krásně!
Petra

3 komentáře:

  1. Petro, zaujala mne ta séra a pak zubní pasty - máš tam celou řadu těch, co neznám...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě zaujaly zubní pasty. Vyvrhela jsem také četla, tahle série je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ať ti iPhone dělá radost, také se na nějaký novější model chystám, ale to až tak za rok. :) Nedám na ně dopustit, ty fotky jsou naprosto dokonalé. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS