NAZUBY.CZ || Velký výběr péče o zuby na jednom místě

 Péče o zuby je nesmírně důležitá. Ať už proto, že zuby jsou jednou z z oblastí na těle, která člověka upoutá na první pohled. Pěkné zuby a úsměv je prostě mezi lidmi důležitý. O zubních ordinacích ani nemluvím. Člověk se o svůj chrup snaží pečovat už jen z důvodu nákladných zákroků, které si zubaři účtují. Zrovna minulý týden jsem byla u zubaře a za malinkatý kazík jsem tam nechala 2500,- Kč. Myslela jsem, že se o mě pokusí mrákoty, protože kam až by se cena vyšplhala pokud bych měla závařnější problém.

V supermarketech a obecních obchodech najdete pouze běžně dostupné značky past. Někomu to postačí, ale pokud má někdo různé problémy - citlivé zuby, krvácení dásní.. a nebo chce svým zubům dopřát lepší produkty, úplně dostačující tyto obchody nebudou. Naštěstí je na trhu e-shop nazuby.cz, o kterém Vám dnes povím více. 


Plno značek na jednom místě a produktů jakbysmet. Zubní kartáčky (klasické i elektrické), ústní sprchy, zubní pasty, ústní vody, mezizubní péče. Vše na jednom místě, bez front a z pohodlí domova. Oceňuji i nabídku přírodních produktů, které se v běžných kamenných obchodech vyskytují minimálně. 

Já se tentokrát zaměřila hlavně na zubní pasty, protože ty zkouším nejraději a nabídka na e-shopu je opravdu bohatá. Volila jsem značky Weleda, Biomed, Elmex a Biorepair. S posledními dvěmi značkami už zkušenosti mám, v minulosti jsem je měla a byla jsem s nimi velmi spokojena, proto jsem si je vzala znovu a ráda bych Vám je doporučila. Jasnou volbou pak byly pasty na citlivé zuby, kdy jsem si vzala sadu tří kusů. Ratanhová zubní pasta na krvácení dásní byla nutností, protože tento problém se u mě vyskytuje čím dál častěji.


Mimo zubní pasty jsem také vzala balení tří kusů klasických zubních kartáčků od značky Curaprox. Doma sice používám elektrický kartáček, před ním jsem však používala právě zubní kartáčky Curaprox a jiné už bych nechtěla. Toto balení jsem si vzala do práce, kde si zuby čistím hlavně o nočních směnách.


Jaké produkty a značky na zuby používáte Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Nazuby.cz za produkty poskytnuté k recenzi

6 komentářů:

  1. Nazuby znám, mají tam fakt dobrý výběr. Já ale většinou kupuju zubní hygienu v běžných drogeriích, takže většinou používám Colgate, pokud jde o pasty, u kartáčků sahám nejčastěji po české značce Spokar. Ale občas to prostřídám i něčím jiným. Ústní vody kupuju většinou v DM jejich značku, stejně jako mezizubní kartáčky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, kartáčky mezizubní, klasické i single od Curaproxu a pastu tu jakou zrovna tchýně pořídí, používáme celá domácnost jednu obvykle Colgate, Signal nebo Odol. Bylinkové pasty mi obvykle vůbec nechutnají, já potřebuju ty větrové.

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle e-shop miluji, má úžasný výběr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Eshop nazuby.cz znám :) Jinak obecně používám pasty Parodontax, Elmex, Meridol, sem tam do toho jinou značku na prostřídání. Kartáčky Curaprox, mezizubní Tepe a teď jsem si pořídila i sonický kartáček od Phillipsu. Krásný víkend přeji :)

    Můj život ve slovech

    OdpovědětVymazat
  5. Nedám teď dopustit na můj nový elektrický kartáček, co ho používám tak se mi zlepšil i zánět dásní, na který trpím. :) Jinak mezizubní kartáčky a ústní vody jsou samozřejmostí. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já pasty i kartáčky hodně střídám, ale ráda se vracím k Biorepair :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS