CHILLY || Fresh intimní partie

Péče o intimní partie je velmi důležitá, zvlášť pokud jste náchylné na zdravotní problémy jako já. Pro mě je péče o intimní partie jedna z nejdůležitějších. Preventivně používám různé přípravky, abych předešla nežádoucím zánětům a různým jiným onemocnění. Jednu takovou prevenci bych Vám ráda dnes doporučila, kdy se jedná o produkty značky Chilly. Doposud jsem měla se značkou nulové zkušenosti, tak jsem ráda, že díky bohatému balíčku, který mi od značky přišel, jsem nějaké nabyla. 

Co se týče intimních gelů, můžete vybírat hned ze sedmi variant. Záleží na Vás co svým partiím chcete zrovna dopřát - dlouhotrvající hygienu, úlevu od intimního pohodlí či dlouhotrvající pocit svěžesti. Novinkou pro mě však byly intimní vlhčené ubrousky. Vůbec jsem netušila, že je značka nabízí a jedná se o velmi praktickou vychytávku. Já v balíčku našla tři intim gely a tři vlhčené ubrousky. 


Obrana a ochrana (modrý gel) je obohacený o dezinfekční látky pro účinný obranný účinek i při častím navštěvování míst s vysokým rizikem kontaktu s bakteriemi jako jsou třeba veřejné bazény nebo wellness. Vzhledem k tomu, že tyto místa mi právě většinou způsobí neplechu "tam dole", uvítala jsem tuhle variantu všemi deseti.

Zachování intimní rovnováhy (bílý gel) má pH 3,5 a je obohacený o kyselinu mléčnou. Pomáhá stimulovat přirozené obranné působení laktobacilů a účině chární fyziologickou intimní rovnováhu. Zamilovala jsem si ho nejvíce hlavně díky božské vůni, která je dlouhotrvající. 

Úleva od intimního nepohodlí (tmavě růžový gel) je obohacený o demokalcifikační látky a přináší úlevu od nepříjemností, jako je pálení nebo svědění. Určitě to všechny známe a tohle je moc fajn první pomoc právě při těchto nežádoucích potížích. 
 

Dlouhotrvající hygiena (červené ubrousky) má čistící složení, které obnovuje rovnováhu pH intimních partií a poskytuje příjemný a dlouhotrvající pocit hygieny a ochrany během dní menstruace. Rychlá záchrana v období našich dnů, kdy nemáte úplně příležitost dopřát si sprchu, ale čistota je důležitá.

Komfort pro citlivou pokožku (růžové ubrousky) jsou obohacené o změkčující látky, které šetrně čistí i ty nejcitlivější sliznice a respektují přirozenou fyziologickou rovnováhu.

Dlouhotrvající pocit svěžesti (zelené ubrousky) mají svěží složení obohacené o přírodní mentol, které respektuje přirozenou fyziologickkou rovnováhu a poskytuje vám svěžet po dlouhou dobu. Těšit se můžete z chladivého efektu, který je díky mentolu zaručen.

Jakou intim péči používáte Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu EV public relations za produkty poskytnuté k recenzi

5 komentářů:

  1. Já na mytí nic speciálního většinou nepoužívám (nemám k problémům v této oblasti sklony). Teď tedy mám gel o Ziaji, ale jen díky tomu, že byl v jednom boxu. Na chatě, kde jsou po stránce hygieny takové víc polní podmínky, používám ale intimní ubrousky, značky různě střídám.

    OdpovědětVymazat
  2. Léta používám Ziaju, ale Chilly mi sedlo také skvěle 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Chilly mám ráda, ale kupuji i třeba Ziaju a dalsí značky. Nějak v nich úplně nevidím zásadní rozdíl, vždy mi sedly.

    OdpovědětVymazat
  4. Intimka od Chilly je perfektní, nedám na ni dopustit :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS