GABRIELLA SALVETE || Eyebrow palette

 Obočí je rám každého obličeje. Upravené a zvýrazněné obočí je pro mě nejdůležitější z celého líčení. Já, jakožto blondýna mám i velmi světlé obočí. V létě to dokonce vypadá, jako bych ani žádné neměla. Dokud jsem si jej nenechala poprvé nabarvit, tak jsem to nijak neřešila. Po prvním nabarvení a následné změně jsem byla naprosto v šoku. Stačilo tak málo a v tu ránu jsem vypadala jinak. Od té doby jsem si pořídila kosmetické pomocníky právě na obočí. Jedním z nich je paletka na obočí od Gabrielly Salvete, kterou jsem koupila za pár kaček v drogerii Teta.

Paletka obsahuje tři hnědé odstíny a vosk. Součástí balení je i malá pinzeta a štěteček, se kterými si obočí upravíte kdykoliv a kdekoliv. Aplikace je jednoduchá, vyberete si odstín a poté obočí zafixujete voskem. Můžete klidně odstíny namíchat, abyste dosáhli požadovanému odstínu. 


Paletku jsem si neskutečně oblíbila, protože skvěle splňuje moje požadavky. Obočí pak vypadá velmi přirozeně a upraveně, což je pro mě priorita. Navíc vydrží hravě dvanáct hodin. Samozřejmě odstíny nejsou voděodolné, ale běžný den zvládnou v pohodě. I když paletka stojí pár korun, tak i tak je skvělé, že Vám vydrží klidně celý rok a to i při každodenním používání. 

Samozřejmě se odstíny dají použít i jako oční stíny, takže pokud se na nějakou akci zapomenete nalíčit, tahle paletka Vás zachrání. Koupit ji můžete na Notino, Elnino nebo ve výše zmíněné drogerii Teta.


Upravujete si obočí? Jaké produkty se osvědčily Vám?

Mějte se krásně!
Petra

4 komentáře:

  1. Paletku na obočí jsem nikdy neměla - používám jen tužku...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ano upravuji, voskem a tužkou, příležitostně jen zabarvenou řasenkou na obočko. ♥
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Nad touhle paletkou dlouho přemýšlím, ale nemám moc cviku v ruce, takže využívám tužku, kterou se mi lépe dokresluje. Na toto zatím nemám odvahu... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá moc dobře! Škoda, že v drogerce nikdy nenajdu produkt v černé barvě, jelikož obočí mám opravdu černé. :/

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS