DRAK SPÍ - Michaela Klevisová

 Autor: Michaela Klevisová
Počet stran: 336
Rok vydání: 2020
Žánr: detektivka
Nakladatelství: Motto



Anotace
V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochoopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřešeným případem nakonec přivede na scénu Josefa Bergmana. A kriminalista během pátrání po vrahovi zjišťuje, že místní před ním tají temnou minulost i vlastní skříně plné kostlivců.


Z mého pohledu
V minulosti už jsem jednu knihu od Klevisové četla, ale úplně mě neuchvátila. Když jsem si tu recenzi teď zpětně četla, tak to co jsem ji u knihy vytýkala, dnes budu chválit. Tak nějak s postupem let ty detektivky umím ocenit a musím říct, že Klevisová je prostě dobrá. Líbí se mi, že v průběhu knihy máme možnost poznat všechny postavy. Vidíme jejich pohledy na věc, jejich názory. To se mi fakt líbí, že příběh není vyprávěn z pohledu jednoho. Opětse mi trvalo se začíst, ale jakmile se na scéně objevil Bergman, příběh dostal rychlý spád. Takřka jsem se od knihy nehnula a hltala ji. Na konci jsem byla velmi překvapena usvědčením vraha, které bylo poměrně složitý a chvílemi to vypadalo, že ho snad ani nevypátrají. Klobouk dolů, kniha se mi velmi líbila, byla plná zvratů a určitě si přečtu i další díly. 

Četli jste některou z knih Michaely Klevisové?

Mějte se krásně!
Petra

3 komentáře:

  1. Já mám taky Klevisovou ráda a četla jsem všechny její detektivky...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, přiznám s,e že Klevisovou jsem absolutně nepolíbená :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jsem netušila, že už vydala tolik knížek. :) Mám ráda příběhy, které nejsou nudné a obsahují zvraty, moc ráda po ní mrknu. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS