New In: Březen 2023

Březen byl poněkud bohatsší než bych sama čekala. Mám tu několik PR balíčků, ale i nákupy, se kterými jsem se na můj vkus docela utrhla. Co se týče kosmetiky, tak jsem si koupila pudr a korektor, které v zásobě nemám a budou v březnovém spotřebovánu. Dále tady mám jednu bundu, kterou jsem sháněla celý loňský rok, ale vždycky mi byla moc velká, něco do domácnosti a to je myslím vše. 
 


První PR balíček je od Renovality, kteří mi poslali jejich nový doplněk stravy Beta Karoten Maximal. Jedná se o vitamín A, vhodný i pro pleť, kterou trápí akné. Snižuje také citlivost na silce. Pomáhá k udržení zdravého zraku a normální funkci imunitního systému. Novinku už pravidelně zobu, takže až doberu, můžete se těšit na recenzi.




Opět mi byla nabídnuta spolupráce od jednoho pána, který mi několik spoluprací nabídl i v loňskémroce. Tentokrát jsem si mohla vybrat produkty na e-shopu pravebio.cz . Mají zde kosmetiku, mouky, čokolády, produkty do domácnosti a plno dalšího. Já si tam vybrala hlavně potraviny, o kterých se blíže rozepíšu v článku.



Jak už jsem psala v úvodu, v březnu mi došel korektor a pudr, které v zásobách nemám. Pudr i korektor už několik let neměním a nebylo tomu tak ani teď. Pudr Flormar jsem koupila v Drogerii Teta za nějakých 280,- Kč, korektor jsem pak koupila v DM a jedná se o jejich značku S.he a byl za cenu asi 80,- Kč. Neodolala jsem ani dvěma lakům od Catrice, kdy jsem brala tyto dvě krásné jarní barvičky. 



Třetí PR balíček je od Arome, který mi tentorkát udělal ohromnou radost! V balíčku byly tři produkty od značky Novexpert, kterou koupíte v lékárně Dr.Max. Značku jsem do té doby neznala a vzhledem k ceně bych si ji asi ani sama nepořídila. Musím říct, že z produktů jsem nadšena a brzy se můžete těšit na recenzi. 



Čtvrtý PR balíček je od Australian Bodycare, kdy tenotkrát kampaň byla zaměřena na vlasy. Vlasovou péči já už zkoušela, tudíž jsem si vybrala něco jiného. Tentokrát jsem zvolila péči o nohy, kterou jsem ještě nezkoušela. Vzala jsem si sprej a krém na nohy a potom tyčinku na mozoly a otlaky. Sandálková sezóna se blíží, tak je potřeba nožkám dopřat trochu luxusu. 



V březnu měli v Renovality akci -21%, tak jsem toho využila a koupila si jejich nový oční krém. Vyšel na necelé dvě stovky, což je neskutečná paráda. Jsem zvědavá, jaký bude, ale dostane se na něj až za dýl, protože teď jeden oční krém načatý mám. 


Využili jsme manželovo FKSP a na pilulka.cz jsme koupili robotický vysavač sencor. Tento model se na oficiální stránkách už neprodává, takže předpokládám že se jedná o starší kousek. Vyšel zhruba na 5500,- Kč, přesnou cenu už si nepamatuji. Mohu Vám říct, že teda funguje u nás denně. Tím jak máma psa doma, tak jsou chlupy a třísky všude, takže jsem jej opravdu ocenila. Je příjemné, když si vychutnáváte kávu a maká za Vás někdo jiný :D


Poslední novinkou je tahle košilová bunda, kterou jsem koupila v Sinsay. Normálně stojí 599,- Kč, ale já ji koupila s 20 % slevou. Sháněla jsem ji celý loňský rok, ale neúspěšně. Všechny velikosti mi byly velké, ale teď v Sinsay jsem si vzala XXS a sedí perfektně. Mají ji v několika barevných kombinací, ale tahle se mi líbila nejvíce, navíc se bude hodit ke všemu :) 

Zaujalo Vás něco z novinek? Co jste si pořídili Vy?

Mějte se krásně!
Petra



20 komentářů:

  1. Ta bunda je moc hezká a robotický vysavač nesmí doma chybět:D Moc se mi líbí spolupráce s pravebio 🤩

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty z pravebio byly fakt skvělý!
      A robotický vysavač už bych nedala :D

      Vymazat
  2. Bunda se mi líbí. A robot máme taky akorát Roombu a jsem nadmíru spokojená,.

    OdpovědětVymazat
  3. Nám v březnu taky přišel balíček od Renovality, dál jsme si koupily přes deset knih - byl jarní výprodej, kterému nešlo odolat, tři filmy na DVD a mamce něco pěkného jako dárek k Velikonocům. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, knihy schvaluji! Já zatím čtu ze zásob :)

      Vymazat
  4. Pravebio má zajímavé věci, já si od nich objednala mj. kokosovou mouku a stejné tyčinky jako máš ty (jen jinou příchuť). A ta bunda je hezká, i když tedy pro mne by bílá asi nebyla (jsem čuník), ale ta kostka se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nejsem zrovna čistá, když mám na sobě bílé věci, ale jednou za čas je potřeba ten šatník prosvětlit.

      Vymazat
  5. Produkty Novexpert mě také mile překvapily, hlavně ten krém je moc fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo, zaujaly mě oba produkty Renovality. Já od nich budu zřejmě tento měsíc pořizovat doplňek stravy na Vlasy, Nehty a Pleť. Už budu dobírat Ženskou pohodou a ta mi docela vyhovovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ženská pohoda je moc fajn, užívám ji od doby vydání :)

      Vymazat
  7. Podobnou bundu mám i já a minulý rok to byl jeden z mých nejnošenějších kousků :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Vysavač je super, mám ten nejmenší a velká spokojenost. FKPS máme na dovolenou. ☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje FKSP je také na dovolenou, ale manželovo na praktické věci :)

      Vymazat
  9. Ta bundička je super úlovek, moc se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky,
    pěkné novinky! Nejvíce mě zaujaly produkty na chodidla. Já si nejvíce nakupuji kousky v Avonu, kde jsem hodně spokojená s jejich krémem na paty, ten je perfektní.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS