PRAVEBIO.CZ || Prémiové potraviny a kosmetika na jednom místě

 Když mi v mailu přistála nabídka spolupráce s e-shopem www.pravebio.cz, neváhala jsem ani minutu. Jídlo je něco, co ve svém životě naprosto miluju a ráda zkouším nové věci. No a právě na tomto e-shopu najdete všechno a ještě navíc bio. Kromě potravin e-shop nabízí také doplňky výživy nebo kosmetiku. Můžete tak zabít několik much jednou ranou a udělat parádní nákup. Já si zde vybrala pouze potraviny, protože kosmetiky mám doma až až. Nicméně musím říct, že jsem měla šťastnou ruku a z produktů jsem byla nadšena. Pojďme se tedy podívat, co jsem si nakonec vybrala a třeba Vás můj výběr bude inspirovat! 


Co se týče potravin, je nabídka velmi bohatá. Sirupy, mouky, džemy, čokolády, koření a mnoho dalšího. Já si z této nabídky vybrala všechny produkty, které mi padly do oka. První jasnou volbou byla faitrade čokoláda - 50 % mléčná "fine" čokoláda s kešu oříšky, údolí Sambirano. Čokoládu naprosto miluju a není dne, kdy bych si nedala něco čokoládového, proto moje volba byla jasná. Navíc s kešu oříšky, které jsou moje nejoblíbenější. Chuťově je naprosto výborná, oříšky jdou krásně cítit. 
U čokolády ještě chvíli zůstaneme a druhou volbou byl Belgický krém Beurre de Noisette, který používám na oslazení ovesných kaší. Není vůbec sladký, ale přesto chuťově výborný, moc doporučuji. Navíc má takovou krémovou konzistenci, která se dá použít i na palačinky. 


Další volba výběru padla na ovocný čaj, který tolik miluji. Čaj miluju celoročně, ale pouze ovocné, sypané a bylinkové. Na zelené a černé mě neužije a raději si čas nedám. Zvolila jsem ze sušené rebarbory, rooibosu a jablek a je naprosto dokonalý. Strašně jsem si jej oblíbila a určitě si jej v budoucnu pořídím znovu. Kromě čaje si zde vyberou i milovníci kávy, i když výběr nění tolik bohatý. 


Zdravá svačinka, ideální do práce, na cesty nebo když si člověk chce dát něco dobrého a zároveň zdravého. Vzala jsem si tyčinky s příchutí čokoládového brownie a s příchutí malin. Obojí naprosto skvělý! Tyčinky jsou sice malé, ale rozhodně Vás zasytí a zároveň zaženou chuť na sladké. Příchuť malin je výborně nakyslá a osvěžující. 

Druhým tipem na skvělou svačinku jsou malé balení slaných oříšků. Vzala jsem na ochutnávku hned tři varianty a pane bože! Sežrala jsem to na posezení a ráda bych to měla v kilech :D Kešu s pepřem a čili a poté mandle s mořskou solí. Úplně ideální do práce nebo opět odpoledne jako zpestření. Stojí pár korun a jsou opravdu výborné, tohle se hodně povedlo! 


Šťavnaté kousky sušeného manga byly trochu zklamáním. Mango je jedno z nejoblíbenějšího ovoce a sušené už jsem je měla. Bohužel bylo více šťavnatější než tohle. Tohle je bohužel tvrdší a chuťově takové nijaké. Taky ideální jako zdravá svačinka, jen v tomhle případě se vrátím ke své osvědčené značce. 

Určitě nezapomeňte mrknout i do rubriky koření. Blíží se nám grilovací sezóna, zahradní párty a skvělé koření na marinádu se určitě bude hodit. Já si vybrala koření Block House, které obsahuje česnek, zelený a černý pepř. 

Zaujal Vás můj výběr potravin?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu www.pravebio.cz za produkty poskytnuté k recenzi

4 komentáře:

  1. Petro, vybrala sis spoustu zajímavých ochutnávek. Já jsem měla čokoládu z údolí Sambirano (akorát já jsem si vybrala dvě hodně hořké ;-)) a ty tyčinky, ale s příchutí pomeranče. Z tvého výběru mne vlastně zaujalo všechno, kromě čaje - já na ovocné moc nejsem (a sypané navíc kupuju málo).

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc dobře, mám ráda místa, kde nakoupím vše najednou. Nejvíce mě zaujalo to mango!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mango nebylo špatné, už jsem ale měla lepší.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS