New In: Listopad 2020

 Listopad byl poměrně bohatý co se týče nové kosmetiky, celkově PR balíčků a minimum věcí jsem si koupila sama pro sebe. Také jsem koupila nějaké věci do soutěží, které chystám v prosinci na svém instagramovém profilu. Každou adventní neděli vyjde jedna soutěž, takže se máte na co těšit. Pokud mě tedy ještě nesledujte (@ppetra98), určitě začněte, ať Vám nějaká ze soutěží neunikne :)


Hned na začátku měsíce mě překvapil balíček od Renovality s jejich novou krystalickou řadou Crystals Series, která obsahuje pět tělových masážních olejů a to Mandarinku, Grep, Mátu, Fialku a Ylang. Jedná se o řadu, která je nyní v průhledných skleněných obalech, což je u Renovality neobvyklé, protože známe jejich ikonické fialové sklo. Navíc v každé lahvičce můžete najdete malé krystalky. V balíčku mi navíc přišlo PF 2021 a krystalický náramek, ze kterého jsem taky měla obrovskou radost. Každý olej vyjde na 249,- Kč akorát fialka vyjde dráž a to na 399,- Kč (objem 50 ml).
Doporučuju na jejich e-shop mrknout, protože zde mají krásné vánoční balíčku pro celou rodinu!

Opět jsem nakupovala u Zuzky na jejím e-shopu www.na-paloucku.cz. Brala jsem tam nějaké věci pro kamarádku a do soutěže a navíc ji pomohla od kosmetiky, které za chvíli končí doba expirace. Ze sekce Zachraň kosmetiku jsem si vybrala dvě květové vody od slovenské značky Voniava a to meduňku (80,-) a heřmánek (135,-). Doma mi zrovna květová voda došla, tak se to akorát hodilo. Dále jsem si vybrala sůl do koupele Magické Vánoce (voní dokonale) taktéž od slovenské značky, tentokrát Soaphoria (145,-). Jako dárek k nákupu jsem dostala heřmánkovou bombu do koupele od Pure Harmony. Určitě k Zuzce mrkněte, protože tam má krásné vánoční balíčky a ty svíčky! No určitě si vyberete :)

Při jedné návštěvě lékárny jsem uviděla ve vitríně toner od značky Lirene. Lirene mám hodně ráda a vy už jste tuto značku tady mohli vidět. Sice v zásobě ještě podobné produkty mám, ale tady jsem tentokrát neodolala (75,-). V lékárně Benu mi přítel koupil kolagen, protože mě po cvičení začaly bolet klouby. Jedná se o značku Colafit a obsahuje polystyrenové kostičky, které se berou ráno nalačno. Určitě bude o tomto produkty článek :)

Opět mi přišla nabídka od webu www.megaknihy.cz zda si nechci přečíst a zrecenzovat knihu Než jsme se odcizili. Kniha se četla velmi rychle a dobře a recenzi si můžete přečíst zde. Určitě na web mrkněte, protože pokud máte doma nějakého knihomola, může to být skvělý dárek pod stromeček. 


V listopadu mi taky přišla nabídka na spolupráci s e-shopem www.trenyrkarna.cz. Dostala jsem určitý budget, za který jsem si vybrala nějaké věci. Jako první jsem si vybrala sportovní podprsenku značky Tommy Hilfiger, která ke ze 100% organické bavlny a je moc příjemná. A jako druhou věc jsem si vzala tři páry bambusových ponožek. Jsou tělové barvy a velmi příjemné. Článek jsem už napsala zde.

Na Renovality jsem nakupovala nějaké dárky na Vánoce a sama jsem si tam koupila do auta vonné difuzéry (199,- Kč). Opět doporučuji na e-shop mrknout, protože tam mají skvělé vánoční balíčky :)

Bylo toho opět dost, ale zase minimum toho co jsem si koupila. Co jste si v listopadu pořídili Vy? :)

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů a soutěží. Hlavně tedy teď v prosinci :)



12 komentářů:

  1. O sekci Zachraň kosmetiku jsem neslyšela, ale zní to suprově!
    Já jsem si toho pořídila více, vánoční svíčky, znovupoužitelné odličovací tamponky, kašmírové rukavice a další, ale jen, co vím, že využiji a spotřebuji. Navíc jsem měla i svátek a to mě přítel také překvapil a koupil několik krásných věcí, adventní kalendář Yankee, župan a lístky do autokina na Sám doma.
    Sama už se ale těším, až bude své dárky rozdávat já!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je nádhera! Ten adventní kalendář Yankee Candle bych brala taky, miluju tu značku :)
      Já už si taky kupuji jen to, co opravdu využiji :)

      Vymazat
  2. moc krásné balíčky, o značkách jsem neslyšela a je to škoda, ráda se dozvím více! Na paloučku mě zaujalo nejvíce a ráda se k Zuzance kouknu. :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to Zuzka bude mít radost, moc i váží každé návštěvy a objednávky :)

      Vymazat
  3. Já nakupovala u Bonami (částečně za voucher z podzimní soutěže) - takový pel mel drobnůstek (je k vidění u mne na blogu) a v Lidlu jsem nakoupila svíčky ve skle (taky jsem o nich psala článek). Z kosmetiky micelárku Cien a pleťové masky od Baley

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že Soaphoria má moc hezké vánoční balení :-) soli a bomby celkově můžu, protože ve vaně jsme vždy jako malá a když je voda průhledná, nebaví mě to tam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NAvíc úžasně voní, sůl tedy vodu nezabarví, ale úžasně provoní :)

      Vymazat
  5. Veľmi pekne balíčky. Ja som si kedysi kupovala renovality ale teraz už som skôr len za jednu značku.

    3 DAY CHALLEGE: NUDE

    OdpovědětVymazat
  6. Pořídila sis moc hezké věci, zvláště ta růžová podprsenka se mi moc líbí a na knížku Než jsme se odcizili se také chystám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc je fakt hodně příjemná, tak se potom budu těšit na recenzi :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS