SEBAMED PRO! || Hydratační sérum a aktivní ochranný krém

 Sebamed je značka kosmetiky, kterou jste už tady na blogu mohli vidět. A nejenom tady, docela často je propaguji i na instagramu, takže kdo mě sleduje tak ví.

Sebamed přišla s novou řadou PRO! obsahující probiotika, které pečují a chrání kůži zevnitř, zatímco pH s hodnotou 5,5 stabilizuje přirozený ochranný plášť kůže zvenku. Společně udržují hydrataci kůže v rovnováze, chrání proti škodlivým vnějším vlivům a pomáhají chránit kůži proti předčasnému stárnutí.


Sebamed PRO! můžete koupit ve třech variantách, podle toho jakou máte pleť. Pro mladou je v nabídce hydratační sérum a aktivní ochranný krém (ten jsem testovala já), pro vitální pleť je vitální sérum, energizující krém a revitalizační oční krém a pro zralou pleť je tu intenzivní sérum a regenerační krém.

PRObiotické pečující složky pomáhají pokožce zachovat si mladistvý vzhled.

Hydratační sérum mě uchvátilo hned na první pohled. Celkově mám séra ve své péči asi nejraději. Sérum obsahuje aktivní složku Meiritage™, která vychází z léčivých rostlin tradiční čínské medicíny.
Poskytuje pokožce viditelnou hydrataci, bojuje s předčasným stárnutím kůže, které je způsobeno negativními vnějšími vlivy. Vyhlazuje a sjednocuje pleť, dá se použít i jako báze pod make-up.

Konzistence je taková gelovo-krémová, ale přitom krásně lehoučká. Rychle se vsakuje, dokonale hydratuje a vůbec nelepí. Pleť po něm není nijak mastná, ale pěkně vyhlazená. Stačí ho malé množství, protože se krásně roztírá. Aplikace je jednoduchá díky praktické pumpičce a líbí se mi i průhledný obal, díky kterému vidíte kolik produktu ještě zbývá. Balení je akorát tak malé a je skvělé i na cesty.

Používám ho dvakrát denně - ráno a večer vždy na vyčištěnou pleť. Jeho obsah 30 ml mi vydržel něco přes dva měsíce při každodenním používání, kdy jsem použila vždy tři pumpičky na celý obličej a krk. Musím říct, že jsem si ho velmi oblíbila, protože je to přesně to sérum, které mi sedlo parfemací, konzistencí a výsledky jsou taky super. Jeho cena je poněkud vyšší, ale to se vzhledem ke značce není čemu divit. Ta výdrž je si myslím taková akorát, ale chápu že někdo si na drahá séra nepotrpí, určitě sama znám levnější a ve větším balení. Já mám ale tuhle značku velmi ráda a určitě můžu říct, že budete spokojeni.

Zakoupit ho můžete v lékárnách BENU za 469,- Kč nebo na e-shopu www.kupkosmetiku.cz 
kde je na něj sleva 25% :)


Aktivní ochranný krém mě také v balíčku potěšil ale už trochu méně. Krémy používám denně, ale doma už jich mám tolik, že jsem si řekla "tak zase neubydou zásoby" :D. 
Krém obsahuje extrakt z fermentované rýže a výtažek z rozmarýnu. Pleť dlouhodobě vyživuje a hydratuje ji zevnitř a podporuje její regeneraci. Dále pak bojuje s předčasným stárnutím kůže, které je způsobeno negativními vnějšími vlivy, s UVA ochranou. 


Konzistence je hutnější než bych čekala a docela jsem se bála, zda mi nebude ucpávat póry. Já mám hutné krémy ráda, ale pouze na zimu, protože v létě je moje smíšené pleť nesnese a dělají mi krupičku po obličeji. Skvěle se roztírá, vyživuje a hydratuje pleť, ALE chce to mít lehkou ruku. U tohoto krému platí méně je více a stačí ho opravdu malilinkaté množství. Můžete pleti dopřát i větší množství, ale připravte se na mastnou pleť. Krém se sice vsákne, ale i tak na pleti zanechává mastný film.

Také ho používám dvakrát denně - ráno a večer, vždy na hydratační sérum. Jak už jsem řekla, ráno dávám opravdu malé množství, protože už i tak moje smíšená pleť je sama o sobě mastnější a dát na ni ještě tento hutný krém by byla sebevražda. Večer už dávám množství větší, protože mi nevadí mastný pocit a chci pleti dopřát. 
Cena je stejná jako u hydratačního séra, ale tady mi to vůbec nevadí, protože vydrží fakt dlouho. Používala jsem ho stejnou dobu jako sérum a neubyla ani čtvrtka! Takže tady za ty peníze nebudete mít výčitky, protože pleti dopřejete zdravotnickou kosmetiku a navíc Vás to nezruinuje, protože vydrží fakt dlouho.

Zakoupit ho můžete v lékárnách BENU za 469,- Kč nebo na e-shopu www.kupkosmetiku.cz 
kde je na něj sleva 25% :)

Musím říct, že jsem velmi ráda, že jsem mohla tuhle řadu otestovat. Úplně nevím, zda bych si ji sama koupila za tu cenu, ale asi bych si ji přála třeba na Vánoce nebo k narozeninám. Když ale budete hledat na internetu jako já, tak zjistíte, že produkty na určitých e-shopech seženete levněji, a to se vyplatí ne? 

Určitě mi dejte vědět, zda jste od Sebamed něco zkoušeli a jestli Vás tahle řada zaujala :)

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji firmě Sebamed za produkty poskytnuté k recenzi


4 komentáře:

  1. Tak úplně nejlevnější produkty to nejsou, ale myslím, že hrozně drahé taky ne (třeba krémy od YR vyjdou dráž). Docela mne zaujaly, jen já už bych potřebovala tu poslední řadu a ne tu, kterou jsi testovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, oproti jiným značkám, je ta cena ještě fajn :)
      Tak třeba ji vyzkoušíš!

      Vymazat
  2. Vypadá hodně dobře a jeho cena je také přijatelná. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS