RENOVALITY || Odličovací sérum, levandulová voda, levandulový tělový peeling

 Renovality patří mezi mé nejoblíbenější značky a jejich produkty používám už několik let. Na instagramu i blogu už jste mohli číst články právě s jejich produkty. Dnes Vám představím další tři produkty, které jsem si naprosto zamilovala. Odličovací sérum jsem si koupila sama, ale zbylé dva produkty mám v rámci barterové spolupráce. Jedná se o čistě českou přírodní kosmetiku, kterou seženete za přijatelné ceny. No a pokud Vám nevadí oleje, tak je tato značka přesně pro Vás :) 


Levandulovou vodu a levandulový tělový peeling už mám spotřebované, odličovací sérum ubývá velmi pomalu. Používám ho už několik měsíců a opravdu vydrží dlouho. Vždy se snažím, aby recenze byla plnohodnotná a já Vám mohla předat svoje postřehy. Proto většina recenzí, hlavně tedy na pečující kosmetiku, je psaná až po úplném spotřebování produktů :)

Odličovací sérum už mám doma dlouho. Používám ho v té době, kdy žádný jiný odličovač netestuji, protože je to opravdu velké balení a trvá fakt dlouho než se spotřebuje. 
Sérum je vhodné pro všechny typy pleti a má pouze 100 % přírodní ingredience. Je bez konzervantů, parabenů a minerálních olejů. Obsahuje jojobový olej, který nádherně odlíčí vše, i dvoufázové rtěnky od Dermacolu :D a dále pak Hemisqualan, který nezanechává pokožku vůbec mastnou!

Odličovací sérum je jeden z mála odličovačů, který v očích neštípe. Jsou dva způsoby použití. První, že díky rozprašovači nastříkáte potřebné množství produktu na pleť a následně vše stáhnete čistým mokrým ručníkem (nejlíp namočený ve vlažné vodě). Nebo pak druhý způsob, ten jsem si oblíbila já, že jej nastříkáte na navlhčený vatový tampónek a následně odlíčíte oči, rty, prostě co bude potřeba. Je jen na Vás jaký způsob si vyberete :)

Odličovací sérum koupíte zde - 200 ml za 299,- Kč a vydrží Vám neskutečně dlouho!


Pleťové vody jsem nikdy nezkoušela, i když na instagramu to byl velký boom. Pořád jsem nevěděla jak je používat, tak jsem jen četla články blogerek, kde jsem čerpala inspirace. Až při spolupráci s Renovality jsem se rozhodla je konečně zkusit. Rozhodla jsem se pro levandulovou, protože levanduli já v kosmetice prostě můžu. V nabídce mají ještě růžovou vodu.
Levandulová voda je vhodná pro všechny typy pleti, hlavně pro citlivou a dětskou. Neobsahuje alkohol či přidané parfemace.

Rozhodla jsem se, že ji budu používat na dočištění pleti. Takže nejprve pleť odlíčím odličovacím sérem a následně pleť přestříkám levandulovou vodou a stáhnu tamponkem. Je až neuvěřitelné kolik nečistot ještě stáhne! V očích vůbec neštípe a celkově pleť pěkně zklidní. Navíc ji můžete použít i k osvěžení přes den, nebo ji můžete nastříkat do oblečení či vlasů. Květované vody mohou být opravdu univerzální! :) 

Levandulovou vodu koupíte zde - 100 ml za 149,- Kč 


Levandulový tělový peeling byla jasná volba při výběru. Jak už jsem psala výše, tak levanduli v kosmetice naprosto miluji. No a peelingy miluji taky, ať už pleťové nebo tělové. Jako první jsem tělový, ale určitě vyzkouším i pleťový, ten mají taky levandulový :D A tělový peeling mají v nabídce ještě v jasmínové variantě. 
Hned po otevření mě omámila nádherná přírodní vůně bylinek. Bylinek proto, protože mi úplně nepřišlo, že bych tam cítila jen levanduli. Ale to mi vůbec nijak nevadilo, protože bylinky mám obecně moc ráda. Ze začátku jsem měla strach, zda 200 g nebude málo, přece jen celé tělo je velká plocha, ale když i po několika týdnech jsem peeling stále měla, byla jsem mile překvapena. 


Peeling obsahuje solná jemná zrníčka s jojobovým, mandlovým a arganovým olejem, bambuckým máslem, esenciální levandulový olej a je vhodný pro všechny typy pokožky. 
Dokonale pokožku čistí a zbavuje ji odumřelých buněk. Navíc pokožku krásně zhydratuje a promastí a Vy už tak nemáte potřebu se mazat. Ideální je jej používat 3x týdně. 

Levandulový tělový peeling koupíte zde - 200 g za 299,- Kč.

Zkoušeli jste něco z těchto produktů nebo celkově od Renovality? Zaujalo Vás něco?

Mějte se krásně!

Petra

*děkuji firmě Renovality za poskytnutí produktů k recenzi

8 komentářů:

  1. Tyto produkty jsem nezkoušela, pouze růžovou vodu a meruňkový olej a jsem mega spokojená! Krásná recenze, Péťo.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meruňkový olej je takový univerzál pro všechno. Byl to můj první olej :)

      Vymazat
  2. Ten tělový peeling bych vyzkoušela hned, hlavně levandulové vůně mám u kosmetiky moc ráda! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá recenze. A pěkná spolupráce - dobře se spolupracuje, když ti značka vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, hlavně ji používám už několik let. Byla jsem nadšena, když mi nabídka na spolupráci přišla :)

      Vymazat
  4. Já už se hrozně dlouho chystám na odličovací sérum a peeling. To je jedna z mála věcí, co jsem od Renovality nevyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS