New In: Prosinec 2023

 Vítám Vás u prosincových novinek, které vydávám poměrně s velkým zpožděním. Do nového roku se mi nepodařilo jít bez restů, popravdě nevím zda je vůbec někdy doženu. Dlužím Vám tolik článků z loňského roku, že to až není možný. Dnes ale mrkneme na novinky z prosince, kterých nebylo zrovna málo. O vánočních dárcích chystám samostatný článek, takže ty v tomto článku nejsou, avšak jsou tu čtyři PR balíčky, jeden nákup a tři "dárky", které jsem dostala od instagramových kamarádek a manžela.


Prvním PR balíčkem je sada osmi omáček Wanted, které seženete na e-shopu Frujo. Tenhle kufřík je naprosto ideální pro milovníky grilování a omáček, protože obsahuje hned osm druhů. Ideální i jako dárek k svátku, narozeninám, kdy tento kufřík stojí 409,- Kč, což je paráda.



Druhým PR balíčkem jsou tři knihy z nakladatelství Ocelot, které jsem dostala v rámci spolupráce s megaknihy.cz. Jedná se o dvě fantasy knihy a jeden román. Čtení knih s koncem roku u mě pokulhávalo, takže na všechny tři knihy se můžete těšit ještě teď v lednu. A že se máte na co těšit!



Třetí PR balíček je od Arome, kdy jsem na testování dostala dva produkty Rituals z řady Hammam. S touto řadou jsem dosud žádnou zkušenost neměla a stejně tak s bytovým parfémem, který jsem si neskutečně zamilovala. Článek na produkty už vyšel a můžete si jej přečíst zde



Čtvrtým a zároveň posledním PR balíčkem je Renovality. Jako poděkování za spolupráci v loňském roce mi přišla káva, svíčka, tělové sérum, nový pleťový krém proti akné, doplněk stravy hořčík, jejich dvě novinky v podobě čajů a balíček na pleť, který jsem měla do soutěže na instagramu. Balíček mi udělal obrovskou radost a na všechny produkty se strašně těším. Jak víte, Renovality je moje srdcovka už několik let.



Od mé instagramové kamarádky Zuzky mi přišly tyto nádherné věci. Vždy si na Vánoce a narozeniny posíláme balíčky už několik let. Tentokrát jsem byla moc ráda, že balíček neobsahoval moc kosmetiky, protože té mám doma opravdu hodně. Našla jsem zde různé mlsání, sirup, čaj, esenciální olej, pleťový krém, ponožky a produkty od koupele. Zuzka se trefila dokonale!



Manžel mi od své spolužačky ze základky koupil tyto nádherné vánoční baňky na stromeček. Jsou ručně malované a velmi křehoučné. Nicméně mě moc baví, že se jedná o velmi originální design.



Můj jediný nákup, kdy jsem si koupila kuchařku od Kristýny Bubeníkové, kterou sleduji už nějaký ten rok na instagramu. Kuchařku jsem brala mamce a babičce na Vánoce, tak jsem ji vzala i sobě. Podle Kristýnky strašně ráda peču a teď už to aspoň nebudu muset hledat na telefonu. Druhou věcí je parfém z Oriflame Possess Absolute, kterou jsem cítila u kolegyňky v práci a zamilovala se. Vřele ji doporučuju všem a jsem ráda, že mám po delší době opět něco z Oriflame. 



Poslední prosincová novinka je od mé druhé instagramové kamarádky Domči, se kterou si taktéž posílám na Vánoce a narozeniny balíčky. Vždy je v nich převážně kosmetika, ale poslední dobou si posíláme i různé nekosmetické věci. Domča mi poslala tuhle nálož věcí, které mi udělaly velkou radost a všechny plně využiju.

Jak bohatý prosinec jste měli Vy?

Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Dostala som tiež nejakú kozmetiku, nejaké knihy, sviečky, čaje... tiež som o tom planovala napísať článok, len som dlho premýšľala nad konceptom a tento vlak s vianočnými darčekmi už asi ušiel :) no na tvoj článok sa veľmi teším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, já si v prosinci udělala radost nákupem na Lelosi, kdy jsem si pořídila tmavě modrou teplákovou soupravu, sportovní legíny a šedou mikču. Dostala jsem i dárečky od svých blogerských kamarádek Haničky a Eriky. A sama sobě jsem si taky nadělila nějaké produkty z korejské skincare.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně v prosinci přibylo docela dost knížek, nějaká ta svíčka (to už mám na blogu) a pak trošku kosmetiky a u Hanky z blogu Čičulka jsem vyhrála soutěž a přišla mi plná krabice - hlavně kosmetiky (tenhle článek chystám).
    Tobě přišly samé zajímavé PR balíčky i dárečky.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tolik skvělých produktů! Určitě ti udělaly radost, zejména ty baňky na stromeček. Žádné podobné jsem nikdy neviděla a jsou opravdu nádherné! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, máš skvělé IG kamarádky, parádní balíčky ti dorazily. Dipy v boxíku je taky moc prima dárek. ☺

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS