AROME || Červenecové testování se Sebamed a Bi-Oil

V červenci dorazily od Arome balíčky rovnou dva. V prvím se nacházely tři produkty pro intimní hygienu od Sebamed a v druhém tělový olej Bi-Oil. Obě dvě značky už jste u mě na blogu mohly vidět, protože jsem je testovala docela nedávno. Nicméně třeba Sebamed mě potěšil velmi, protože jejich produkty si kupuji i sama, tak moc jsem s nimi spokojena. I tak se však v balíčku objevil jeden produkt, pro mě naprosto nový, který jsem vyzkoušený neměla. Zaujal mě? To se dozvíte níže.


Jak už jsem zmínila výše, produkty Sebamed si kupuji opakovaně. Intimní péče je moje nejoblíbenější od značky a v téhle péči nemám potřebu zkoušet nové produkty. Je pro mě prioritou, aby mi intimní místa nedráždila, nevysušovala a případně nezpůsobovala záněty. Tohle všechno produkty Sebamed splňují na jedničku a mohu je jedině doporučit. Intimní gel i pěna mají totožné vlastnosti, avšak pěna je jako bonus ideální na holení intimních partií. 
Novinkou však pro mě byl intimní deodorant, který jsem si velmi oblíbila a stal se mým #musthave kouskem v parných dnech. Pomáhá předcházet nežádoucím pachům a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti a pohody.


Pečující olej Bi-Oil je určen na lepší vzhled jizev a strií. No, upřímně tohle opravdu nefunguje. Má však velmi příjemnou parfemaci, kterou jsem si zamilovala velmi. Snadno se vstřebává, lze ho použít na celé tělo i pleť. Bohužel však nic, co by Vás vystřelilo z kalhot. 

Jakou intimní péči používáte Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi 

10 komentářů:

  1. Já používám intimní pěnu od Lobey, na cesty mám ale i zmenšený balení intimního gelu od Sebamedu, byl jako příloha k časopisu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám momentálně intim gel od Ziaji, ale upřímně řečeno spíš jen proto, že byl v Glanc boxu. Mně nikdy v tomto směru nedělaly problémy ani běžné sprcháče...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Ziaji jsem v minulosti také měla a byl fajn. To já klasické sprcháče používat nemůžu, pak trpím.

      Vymazat
  3. Ahoj, momentálně mám Lactacyd Sensitive, ale používám ho spíš občasně jinak si vystačím s běžnou vodou, zjistila jsem že mi nějaký plácání mýdel, sprejů a tak na podvozek nevyhovuje. Přeci jen je to samočistící záležitost, ale dřív když mě to ještě nezlobilo jsem ráda používala Lactacyd Šetrný mycí olej, bylo to super i z hlediska podráždění po holení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já potřebuji se tam dole umývat něčím extra..

      Vymazat
  4. Já jsem absolutně spokojená s intimní hygienou od značky Chilly. :)

    OdpovědětVymazat
  5. K produktům s efektem na zmenšení viditelnosti strií nebo celulitidy jsem byla vždy skeptická a asi mě nikdy nic nepřesvědčí. :D :) Každopádně značku Sebamed bych moc ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Intimka od Sebamed je už roky moje stálice :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS