New In: Únor 2023

Únor byl takový průměrný, ani moc bohatý ani moc chudý. Mám tu dva PR balíčky, troje nákupy a pak jednu hromadu knih, kterou mi mamka donesla z práce. Jsem ráda, že únor nebyl moc bohatý na nové přírustky kosmetiky, protože se mi krásně daří redukovat zásoby. Nechci je proto nějak extra doplňovat, takže úbytek je mnohem větší než nové přírustky. Nemá smysl článek zbytečně natahovat, vrhneme se rovnou na novinky. 


První PR balíček je od značky Saloos, se kterou spolupracuji i nadále v roce 2023. Mohla jsem si na testování vybrat čtyři produkty. Zvolila jsem tedy pleťovou masku Červený jíl, hydrofilní odličovací olej Bergamot (balení 200 ml má nový design) a dva koupelové oleje - Meduňku a Rozmarýnu. Navíc jsem pak dostala jejich horkou novinku a to Růžovou pěnu. Produkty ještě nemám otestované, ale snad už se na ně v březnu vrhnu!



Konečně jsem se opět vrátila ke cvičení. Necvičila a neběhala jsem od svatby, tak už jsem se těšila. Běhání tedy obnovím až bude venku tepleji, tohle zimní počasí mě odrazuje. Už asi tři roky cvičím podle Heather Robertson. Na jejím YT kanále je opravdu mnoho workoutů a já měla velmi ráda ty bez vybavení, pouze s vlastním tělem. Jelikož ale cvičí i s činkami a gumami, rozhodla jsem si jej pořídi také. V Decathlonu jsem si koupila cvičící podložku 10 mm, která je neskutečně měkká a pohodlná a potom kilové a dvoukilové činky. 



U cvičení zůstanu a na fotce můžete vidět můj nákup na Elated.cz. Měli tam v akci gumy na cvičení - tři za 499,- Kč, tak jsem si je hned koupila. Přihodila jsem i kokosovou granolu se skořicí a karamelové arašídové máslo. Musím říct, že tam měli (možná ještě mají) fajn akce, takže toho byla škoda nevyužít. 



Poslední nákup jsou dvoje džíny z New Yorkeru. U mě jsou džíny neskutečný problém, protože mám dlouhé hubené nohy a jen tak nějaký džíny mě neuspokují. Musím je mít opravdu upnuté všude a nejlíp s vysokým pasem. Tyto vysoký pas sice nemají, ale vzhledem k tomu, že mi perfektně sedí, nemohla jsem je tam nechat. Proto jsem rovnou vzala dvoje, protože černé doma už žádné nemám a celkově džíny pořizuji asi po dvou letech. Dříve jsem na ty pravé nenarazila.



Druhý PR balíček byl od Arome a skrýval se v něm jen jeden produkt. No vlastně dva, jeden originál a poté náhradní balení. Byla jsem trochu zklamaná, protože v každém balíčku by produkty měly být minimálně tři. Nicméně jednalo se o pleťový krém od Rituals, tak jsem byla i nadšena. Recenzi na něj připravuji, ale nevím zda je na co se těšit... 



Posledním přírustkem jsou tedy knihy, jak už jsem zmiňovala v úvodu. Mamky kolega z práce doma rušil knihovnu a donesl nějaké knihy na rozebrání. Mamka nelenila a nějaké mi vybrala. Je to směs všeho a jsou tam i starší a známé kousky. Úplně nevím, zda knihy číst budu, případně kdy se na ně dostane. Každopádně zatímm si je schovám a uvidíme :) 


Co jste si v únoru pořídili Vy?

Mějte se krásně!
Petra

10 komentářů:

  1. Můj poslední nákup džín nedopadl zrovna nejlépe - bohužel mi taky kdejaké nesedí. Koupila jsem si taky s vysokým pasem, podle tabulky velikosti, protože jsem malá a mám širší boky - zvláštní mi přišlo už jen to, že podle té tabulky, jsem si měla koupit větší velikost než jakou nosím normálně. Nakonec nejenže jsem měla kalhoty dlouhé, ale taky až příliš volné v pase. Vyměnila jsem je za svou obvyklou velikost, teď sice nejsou s vysokým pasem, ale padnou. 🙂
    Moc se mi líbí výběr knih - mám ráda, když můžu dát knihám nový "domov" , a tak jsou v mé knihovně i hodně staré knížky. Miluju Agatgu Christie, což už asi víš a Jack London je taky fajn.
    Co jsem si koupila ja? Už v lednu jsem si chtěla koupit knížky, ale nakonec jsem to nechala na únor. Máme pět kousků, ale článek jsem ještě nestihla. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, lepší než aby skončily někde na smetišti :)

      Vymazat
  2. Tu pěnu od Saloos mám a voní fakt nádherně. I odličovací olej jsem kdysi měla a velká paráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jejich odličovací oleje pořizuji opakovaně :)

      Vymazat
  3. Ahoj Péťo, držím palce s cvičením a chápu rozhořčení u Arome balíčku. Já až trochu dám dohromady nohu bych cvičila ráda taky, minimálně abych se protahovala a nebolely mě tak záda a nohy. Rituals pleťovku já zkoušela v nějakých vzorečkách a moc mi to nesedlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma ještě nějaké sérum od Rituals, tak jsem zvědavá jak mi sedne to.

      Vymazat
  4. Hezké přírůstky :). Já činky doma mám - tedy jen jedny, tak jen je vytáhnout a trochu hýbnout kostrou ...;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám troje a využívám je maximálně!

      Vymazat
  5. V New Yorkeru jsem džíny kupovala, ale hodně se vytahají a teď kupuji na Zalandu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý vědět, tak uvidíme co udělají ty moje :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS