New In: Listopad 2022

Po relativně skromném říjnu tu mám opět bohatší listopad. Nákupy tu mám tentokrát jen dva, nicméně přibytek kosmetiky je opět veliký. Nejsou tu opět věci do domácnosti, protože i když jste si o ně psali, já neměla čas a sílu je nafotit. Už jsme sice přestěhovaní, ale než si věci sednou na svá místa, bude to chvíli času a já se z toho všeho fofru potřebuji vzpamatovat. Kromě kosmetiku tu mám však i knihy, které jsem si koupila a dvě mýdlenky do koupelen. 
 

První PR balíček je od Renovality, a to jejich horká novinka noční pleťový krém s retinolem. Jsem ráda, že krémy jsou konečně v nabídce Renovality, čekali jsme na ně opravdu dlouho. Bohužel než se k nim dostanu, nějakou dobu to potrvá, protože teď toho mám na testování opravdu dost. 


Od V betonovém pelíšku jsem si koupila dvě mýdlenky. Koupila jsem je ve výprodeji za zlevněnou cenu a moc se těším až je dám do na svá místa. Jednu dám určitě k vaně a druhou buď do jedné z koupelen nebo do technické místnosti. Mrkněte určitě i na e-shop, kde je toho opravdu hodně!



Listopadový balíček od Arome mi udělal obrovskou radost! Čekaly na mě hned čtyři produkty od Astrid. Micelární voda, čistící gel a pleťové maska z nové řady Hyaluron. Je naprosto skvělá a můžete se těšit na pozitivní recenzi! Brousím si zuby i na pleťový krém. Odličovač už jsem měla, ale rozhodně mi nevadí, že jej mám znovu. Moc mi totiž vyhovoval.


Tahle nadílka knih z Knihy Dobrovský mě vyšla na krásných 150,- Kč i s poštovným. Nejdražší kniha stála 39,- Kč, jinak většinou byly za 19,- Kč. Za mě obrovská spokojenost, jedná se hlavně o romány, takže se můžete těšit na recenze!



Od Australian BodyCare jsem si tentokrát vybrala ústní hygienu. Nebudu lhát, brala jsem takové produkty, které aktuálně netestuji od jiných značek, abych toho mohla testovat víc naráz. Brzy se můžete těšit na recenzi na vlasovou péči. V balíčku jsem našla tři zubní pasty, ústní vodu a ústní gel, který je na citlivé dásně, jazyk.. 



Od Saloos jsem si tentorkát také vybrala nekosmetické produkty. Vzala jsem si hned esenciální oleje Zimní kouzlo, Kouzlo Vánoc a jako dárek jsem dostala Mandarinku. Všechny oleje voní naprosto dokonale a už mi každý den provoňují dům. Dále jsem si vzala osvěžovač vzduchu Vánoční sen, který taky božsky voní. Do koupele jsem si pak vzala mandarinkový olej, který voní jako čerstvě oloupaná mandarinka. 

Během prosince se tedy můžete těšit na recenze na některé produkty a určitě mi do komentáře dejte vědět, co jste si pořídili Vy!

Mějte se krásně!
Petra

14 komentářů:

  1. To je zase nálož kosmetiky, vždycky se divím, že ji zvládáš všechnu testovat a spotřebovat :) Moje nákupy už jsou na blogu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudu lhát, jsem těžce ve skluzu co se testování týče, ale firmy jsou naštěstí tak chápavé, že mě nebombardují datumy recenzí.

      Vymazat
  2. Petro, samé zajímavé kousky, zaujalo mne skoro vše, nejvíc krém od Renovality a věci od Astridu. Olejíčky od Saloosu jsou fajn, používám je taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že moje články jsou pro tebe zajímavé :)

      Vymazat
  3. Super balíčky jak s kosmetikou, tak krásné knížky :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, v betonovém pelíšku nezní vůbec pohodlně, ale jako název značky se to snadno pamatuje právě pro tu neobvyklost. Já jsem si toho poslední dobou pořídila hodně ani nevím, kde bych měla začít, ale určitě na to budou články.

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid balíček by mě potěšil :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, s těmi knížkami jsi to opravdu vychytala! Takové krásné tituly a za pár korun. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy ano, musím říct, že to byl neskutečný kup :D

      Vymazat
  7. Dentálka od Australian Bodycare je fajn, hlavně ta ústní voda je zvláštní, ale ve výsledku mi chutná :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS