DIARY || Nemocné dny a tři dny na Pálavě

 Krasný podvečer. Popravdě nemít předepsané články, už by tu tak 14 dní žádný nebyl. Skolila mě rýma a nějakou dobu se mě držela. Když už jsem se jí zbavila, tak jsme šli na pohřeb, kde jsem promrzla na novo. No nebudu lhát, měla jsem pěknou chřipajznu, ale snažila jsem se fungovat normálně. Jen jsem měla rýmu, kašel a všechno mě bolelo. Ne, covid jsem neměla a nemám. Testovala jsem se ve čtvrtek a potom v pondělí. Nicméně ještě teď cítím jak jsem zahleněná a kašlu, nicméně už by to mělo postupně odcházet. 

S příteli jsme byli minulý týden na tři dny na Pálavě. Bylo to strašně fajna konečně jsme si pořádně popovídali a dokonce si zahráli Activity, u čehož jsme se velmi nasmáli. Byli jsme také ve Valticích v zámeckém sklepu na ochutnávce vín a já tak ochutnala víno se zbytkovým cukrem 209. To už teda bylo na mě opravdu extrémně sladký a nedokázala bych vypít ani dvě deci, bohatě mi stačilo to ochutnávkové množství. Nicméně v zámku je i čokoládovna, kde mají výborné pralinky. Dali jsme si také svatomartinskou husu, která byla naprosto fantastická. 


Co se týče stvaby, tak bych to viděla na článek někdy příští týden, to už by měla být střecha v procesu. Jinak mám pro Vás nachystaných několik výletních a knižních čánků, ale vůbec nevím zda všechno do konce roku stihnu vydat :D Zjistila jsem, že je toho hrozně moc a nechci články vydávat každý den. Jednou za tři dny je to pro mě ideální. Také vás nalákám na můj instagram, kde v prosinci každou adventní neděli vypukne soutěž!

Mějte se krásně!
Petra

6 komentářů:

  1. Držím palce, ať se rýmy brzo definitivně zbavíš, je pěkně otravná. Mně se od té doby, co tu máme covid, vyhýbá - ostatně loni i letos jsem hodně dělala z domova a mezi lidi chodila v respirátoru, tak není divu...
    Taky bychom s manželem ještě rádi někam tak na dva až tři dny vyrazili, ale uvidíme, jestli se nám povede sladit dovolené a jestli za nezavřou hotely...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě když se chytne v listopadu, tak většinou odejde až s příchodem jara.

      Vymazat
  2. Na Pálavě je vždy krásně, super, že jste si s přítelem takové dny užili. Activity hraju vždycky moc ráda. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, je to asi moje nejoblíbenější deskovka :)

      Vymazat
  3. Nachlazení umí občas hodně potrápit. Sama jsem to zažila před měsícem :( hlavně, že už jsi OK ! Na Pálavě je moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, hlavně ta rýma, ta dokáže člověka odrovnat.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS