New In: Únor 2021

 Neskutečné, jak to všechno utíká. Už tu máme březen a venku už se pomalu, ale jistě otepluje. Škoda jen, že se svět ještě nevrátil do normálu a vypadá to, že ani jen tak nevrátí. Nicméně já tu dnes mám článek s novinkami, které mi přibyly za měsíc únor. Musím říct, že únor byl poměrně slabý, ale zase pro mě úspěšný v tom ohledu, že sama pro sebe jsem si nic nekoupila. V článku tedy uvidíte jen PR balíčky, které se mi tento měsíc sešly hned tři. Není to všechno jen kosmetika (naštěstí), ale takovej mix. No nic, nemá smysl to prodlužovat, když samotný článek nebude tak dlouhý. Jdeme na to.

Jako první balíček tu mám tradičně od Renovality. Každý měsíc Renovality chrlí jednu novinku za druhou a tento měsíc je to nová krystalická řada a bavlněné odličovací tamponky. V nové krystalické řadě můžete najít tělová séra jako jsou Bergamot, Klementinka, Verbena a Skořice. Každé sérum navíc obsahuje malé krystalky drahého kamenu Granát. Každé sérum stojí 249,- Kč a musím říct, že všechny voní naprosto fantasticky. Navíc jsem k nim dostala i náramek právě z granátu.
Druhou novinkou jsou odličovací tamponky, které jsou nyní ještě z příjemnějšího a ekologičtjšího materiálu a balení jich obsahuje rovnou 16 ks. Dostanete k nim také síťku, ve které se dají prát do pračky a navíc stylovou krabičku. Jeden tamponek je táák heboučký a velký jako dlaň, cena 279,- Kč.


Byla jsem oslovena jednou moc milou slečnou, zda bych si nechtěla něco vybrat na e-shopu www.holime.cz a následně na to napsat recenzi na blogu. Já si vybrala fén na vlasy od značky Eta. Ne, že bych si vlasy fénovala nějak často, v létě si je nefénuji vůbec, ale v zimě je to potřeba, přece jen vlasy v zimě schnou dost pomale. A navíc, vlasy by se správně fénovat měly, aby se zabránilo tvoření bakterií ve vlasech a vlasové pokožce. Popravdě jsem moc nevěděla, který fén si vybrat, protože nabídku mají fakt velkou. Nakonec mě zaujal právě tento fén a Vy se můžete v březnu těšit na recenzi! Cena 899,- Kč.


Posledním balíčkem je zásilka z e-shopu www.megaknihy.cz, kdy mi přišly dvě knihy a to konečně pokračování knihy King, jejíž recenze je tady. Trvalo to opravdu dlouho, než se Tyran dostal k nám do ČR a současná situace tomu vůbec nepomohla. Každopádně já se strašně těším až si knihu přečtu, protože King mě bavil hodně. 
Druhou knihu je další ze série Strážce ztracených měst, kdy recenze na tyto knihy jste tu už taky mohli vidět. Je to asi (zatím) jediné scifi, které mě fakt baví, i kdy je to čtení spíše pro děti až náctileté. Nicméně knihy jsou díl od dílu tlustší, tak jsem zvědavá, zda obě knihy vůbec stihnu za měsíc přečíst :D Obě knihy stojí 399,- Kč a je na ně nyní doprava zdarma.

Musím říct, že jsem během měsíce měla strach, zda bude vůbec o čem psát. Nicméně jsem ráda, že po dlouhé době je článek skromnej, moje peněženka neplače a já dál mohu pěkně redukovat zásoby. Co jste si za uplynulý měsíc pořídili Vy?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

16 komentářů:

  1. Hezky se ti ty spolupráce poskládaly - od každého něco.
    Mně se teď v únoru sešly taky dvě spolupráce, ale jinak jsem snad kupovala celý měsíc jen jídlo :) a pár kousků v drogérii (barva na vlasy, odličovač). A sadu jednobarevných ponožek (kterou jsem přihodila k nákupu jídla v Lidlu - v 37 se dělají i dětské ;-), které se narozdíl od dospělých mohly ještě tento týden v obchodech prodávat)

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum od Renovality bych brala taky. :D

    Ale odličovacím tamponkům z textilu jsem, popravdě, moc nepropadla...

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě žádné nezkoušela, tak jsem na ně moc zvědavá :)

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí fén, který sis vybrala a knihy. Knihy vždycky zaujmou hned :D sci-fi sice moc nečtu ale přemýšlím, že bych asi začala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky dříve nečetla, ale tady ta série mě neskutečně chytla :)

      Vymazat
  4. Já bych si určitě něco vybrala na holime.cz, něco na holení. :D Protože už potřebuji něco pořádného, s čím budu mít kůži hladkou a co nějakou dobu vydrží. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to bych brala taky, ale to už je v jiné cenové kategorii :D

      Vymazat
  5. Já doufám, že se ke knížce Tyran také dostanu, King mě dostal a pokračování jsem se nemohla dočkat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš si je přečíst! Já Tyrana nedávno dočetla a pecka!

      Vymazat
  6. Tak ten fén vypadá vážně dokonale a určitě bude i skvěle plnit funkci, ať ti slouží! :) Moc se mi líbí i jeho design.

    OdpovědětVymazat
  7. Produkty od Renovality mě čím dál tím více lákají, chystáš na ně nějakou obsáhlejší recenzi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně ano. Některé recenze už tu najdeš v sekci Pečující kosmetika, nebo pod záložkou Renovality :) Každopádně na první krystalickou řadu vyjde recenze už brzo!

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS