RENOVALITY || Doplňky stravy Lutein Maximal a Acerola Maximal

 Doplňky stravy nebyly nikdy mým šálkem kávy dokud jsem nenavázala na spolupráci s Renovality. Spolupráce s touhle českou firmou je skvělá hlavně díky tomu, že všechny jejich novinky testujete. No a když vyšly na trh tyhle jejich doplňky stravy, měla jsem je doma během chvilky. Dva články o jejich doplňcích už na blogu vyšly a dnes tu pro Vás mám další. Tentokrát něco na zrak a na imunitu.

Né, že bych byla lajdák a zapomínala na braní prášků, to rozhodně ne. Neměla jsem ale potřebu něco brát, když jsem to nikdy dřív nebrala. Ovšem díky spolupráci, kdy mi tabletky dorazily doslova pod nos, jsem se to rozhodla změnit. Jak v mém testováním dopadly, si můžete přečíst právě dnes :) 

Lutein Maximal je doplněk stravy, který obsahuje Lutein, Zeaxanthin, zinek, vitamin A a B12 pro udržení kvality normálního zraku. Pro mě, jakožto majitelku dioptrických brýlí, tento doplněk stravy přišel vhod a těšila jsem se na testování. 

Denně koukám do telefonu i počítače, hlavně tedy v práci a občas mě z přepínání bolely oči. Vůbec nedokážu posoudit, zda je to tímto produktem nebo jen shoda náhod, ale bolest a pálení oči ustaly a já poslední dobou neměla ani potřebu nosit brýle. Je to zvláštní, ale možná za to může právě Lutein Maximal.

Používá se jedna tobolka denně ideálně během jídla a balení Vám vydrží na dva měsíce. Všechny obsažené látky k něčemu napomáhají, např. k normální tvorbě červených krvinek, k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu zraku a mnoho dalšího. Ostatně to si můžete přečíst na webu Renovality :)

Sama bych si ho asi nekoupila, protože bych úplně nevěřila, že něco se zrakem dokáže, ale jako prevence dobrá, hlavně pro kancelářské pracovníky a já ho koupila i babičce na Vánoce :)

Lutein Maximal 60 tobolek za 279,- Kč koupíte zde


Acerola Maximal obsahuje extrakt z Aceroly a přírodní vitamín C, jenž přispívají k udržení normální funkci imunitního systému. Acerola patří mezi plody s nejvyšším obsahem vitamínu C. Má až 20-30 krát vyšší koncentraci vitamínu C než pomeranč. 

Nikdy jsem nebrala žádné "céčko" a je pravda, že na mém zdraví to bylo opravdu znát. Odjakživa mám oslabenou imunitu a takřka každou zimu jsem měla několik chřipek a brala třikrát antibiotika. Proto jsem byla opravdu zvědavá, zda mi něco jako dvě pilule denně, pomůžou od antibiotik. V balení je 200 tobolek a je jen na Vás zda budete brát jednu nebo dvě tobolky denně. Balení vystačí na 3-6 měsíců.


Já se rozhodla brát dvě tobolky denně. Dávka se bere ideálně během jídla. Čekala jsem, že s příchodem zimy přijde i první rýma a bolest v krku, které mě budou držet do jara. Ovšem je leden a já ještě nic z toho neměla (ťuky ťuk). I přítel si všiml, že jsem ještě neměla svoje chřipečky a rýmičky a ptal se, co beru. Za následek toho, že jsem po několika letech, v zimě konečně zdravá, dávám vinu tomuhle doplňku. Nikdy jsem na imunitu nic nebrala a bylo to znát. Teď beru a je to znát taky. 
Acerolu jsem pořídila i na Vánoce mamce a příští rok mám v plánu ji pořídit i přítelovi. 

Acerola Maximal není jen ochrana imunitního systému, ale také zvyšuje vstřebávání železa, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání...a mnoho dalšího. Vše se dočtete na instagramu nebo webu Renovality. 

Acerola Maximal 200 tobolek za 379,- Kč koupíte zde 

Používáte nějaké vitamíny na imunitu?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

*děkuji firmě Renovality za poskytnutí produktů k recenzi

20 komentářů:

  1. Já beru vyloženě C jako kyselinu askorbovou. Je to bílý prášek, který si nasypu do vody a dobře i chutná, takže se nemusím přemáhat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn! V téhle podobě jsem chtěla kolagen, ale nakonec ho mám v kostičkách.

      Vymazat
  2. Já tohle vůbec nevyhledávám a popravdě...já bych to ani nespolkla :-D Já mám problém i s ibalginem, natož s tímto :-D Až vymyslí nějaký jiní způsob, tak klidně :-)

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, naštěstí už některé firmy dělají prášky rozpustné ve vodě :)

      Vymazat
  3. Já bych asi zvolila ten Lutein, protože i já mám horší zrak (také nosím brýle a čočky.. na dálku). A jelikož u počítače také trávím hodně času, tak by se mi to hodilo. A cena je docela přijatelná. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto doplnky som ešte neskúšala, ja momentálne beriem vitamín C a biotín :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé doplňky stavy, mě by se zrovna něco na podporu dobrého zraku hodilo. Oči se mi horší bohužel čím dál více...Popřemýšlím nad nimi. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem začala doplňky stravy používat pravidelně, beru vitamin C,D, zinek a pupalku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je správné a bereš toho koukám poměrně dost!

      Vymazat
  7. Recenze zní zajímavě. Já si teď v sezóně zobo céčko a celoročně kombinaci zinek+vápník+hořčík a B-komplex. Kupuju si běžné výrobky v lékárně (obvykle od Dr. Maxe, protože jejich lékárnu mám nejblíž...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lékárnu Dr. Max mám taky moc ráda :) Tak to já celoročně neberu nic, jen to tak všelijak střídám.

      Vymazat
  8. Od Renovality mám aktuálně pleťové sérum, které testuju. Jinak co se týče doplňků stravy, beru aktuálně vitamín C, vitamín D a magnesium :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum taky testuji a magnesium jsem brala kvůli křečím, ale že by mi nějak pomohlo se říct nedá.

      Vymazat
  9. To by sa zišlo aj mne, do dialky nevidim velmi dobre..
    Ale inak užívam toho celkom dost - D, C, magnezium, železo... a ešte aj taký pripravok na vlasy, nechty, pokožku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málo toho opravdu nemáš, ale když to funguje, tak je to jedině super :)

      Vymazat
  10. Já jsem na braní prášků naprostej lajdák :D. Jakože fakt hroznej. Je to až smutný :D. Mimochodem, absolutně jsem netušila, že Renovality dělá své doplňky. To je dobře! A cena taky není zas tak šílená.

    Jsem ráda, že se ti rýmičky vyhýbají a držím palce, ať to tak je i nadále :D.

    MAYBELLINE LIFTER GLOSS 💄 RECENZE 🌟 | KOSMETIKA | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doplňky stravy začali vyrábět v roce 2020, takže na trhu nejsou moc dlouho :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS