Odličovače || NIVEA, LIRENE, ASTRID, RENOVALITY, KVITOK

Odličovačů mám doma spoustu, protože se odličuji každý den. I když jsou dny, kdy nalíčená nejsem, pleť čistím dvakrát denně. Ne vždy použiju dvoufázové odličovače, protože ty používám hlavně na oči a rty. Pokud se rozhodnu pro no make-up den, tak si vystačím jen s micelárkou a čistícím gelem. 
Dnes tu pro Vás mám pět produktů dvoufázových odličovačů, které jsem za uplynulý rok používala. Se všemi jsem byla spokojena, žádný mi vyloženě nevadil a všechny splnily svoji funkci. V článku najdete jak přírodní odličovače, tak i klasické drogerkové za pár korun.

Od Nivei už jsem zkoušela několik produktů, ale byly to hlavně sprchové gely, tělová mléka, krémy nebo deodoranty. Co se týče péče o pleť, tak tento dvoufázový odličovač je můj první produkt v péče o pleť od této značky. 
Oči odličuje dobře, řasenku zvládá v pohodě, ale nevím jak to má s voděodolnou, tu já bohužel nepoužívám. Bohužel na vyčištění pleti nestačí, je potřeba následně dočistit nějakým dalším produktem. V očích neštípe, oční okolí žádným způsobem nedráždí a nevysušuje. Není to nic extra co by Vás vystřelilo z kalhot, ale je fajn.

Moje první zkušenost se značkou Lirene byla právě díky tomu dvoufázovýmu odličovači. 
Jeho první fáze dokonale odlíčí a odstraní nečistoty a ve druhé fázi díky speciálnímu prodlužujícímu komplexu pečuje o vzhled řas a jejich výživu. Díky olejové složce, která je v odličovači obsažena, je velmi jemný a nedráždí pokožku. A co víc, nezanechává mastný film a v očích vůbec neštípe.
Z této značky jsem naprosto unešena a už mám doma i čistící gel, který je mimo jiné taky skvělý.
Lirene koupíte na e-shopu kupkosmetiku.cz nebo v lékárně Dr. Max :)

Astrid byla pro mě značka dlouho neobjevená, používala jsem od nich pouze balzámy na rty. Když mi poslali balíček s jejich novou řadou Aqua Biotic na testování, našla jsem mezi produkty i dvoufázový odličovač. Odličovač účinně a velmi šetrně odstraňuje make-up a jemně pečuje o citlivé okolí očí a rtů. Oči sice neodlíčí jedním tahem (který odličovač taky jo :D), ale opravdu velmi jemně, takže Vás tampónek nikde nedře.
Složení obohacené o kyselinu hyaluronovou a mandlový olej napomáhá v pleti udržet přirozenou úroveň hydratace a zanechává ji čistou, hladkou a chráněnou. Obsahuje také prebiotika, která pečují o mikroflóru pokožky a podporují její zdravou vyváženost a jas.

Odličovací sérum už mám doma dlouho. Používám ho v té době, kdy žádný jiný odličovač netestuji, protože je to opravdu velké balení a trvá fakt dlouho než se spotřebuje. 
Sérum je vhodné pro všechny typy pleti a má pouze 100 % přírodní ingredience. Je bez konzervantů, parabenů a minerálních olejů. Obsahuje jojobový olej, který nádherně odlíčí vše, i dvoufázové rtěnky od Dermacolu :D a dále pak Hemisqualan, který nezanechává pokožku vůbec mastnou!
Odličovací sérum je jeden z mála odličovačů, který v očích neštípe. Jsou dva způsoby použití. První, že díky rozprašovači nastříkáte potřebné množství produktu na pleť a následně vše stáhnete čistým mokrým ručníkem (nejlíp namočený ve vlažné vodě). Nebo pak druhý způsob, ten jsem si oblíbila já, že jej nastříkáte na navlhčený vatový tampónek a následně odlíčíte oči, rty, prostě co bude potřeba. Je jen na Vás jaký způsob si vyberete :)


Multifunkční čistič 3v1 od značky Kvitok mám z e-shopu www.na-paloucku.cz. Na obalu je sice značka Navia, ale to z toho důvodu, že značka se přejmenovala. No a já mám produkt doma už delší dobu, proto ještě starý název :D
Jedná se o čistič, který odličuje, čistí a tonizuje pleť v jednom kroku. Doporučuje se ho používat pouze občas, jinak by se měla zachovat preciznost při čištění pleti, které je vícekrokové. Pokud ale jedete někam na cesty nebo se potřebujete rychle odlíčit a vyčistit pleť, tenhle malý zázrak Vám ušetří čas.
Já ho tedy používám každý den, ale i tak pleť dočišťuji ještě jinými produkty. Jen když se mi hodně nechce, tak používám jen tento. 
Obsahuje dvě složky - olejovou a vodovou, které jsou potřeba před použitím protřepat. Dávám na navlhčený tampónek a odlíčení s ním jde jedna báseň, navíc díky praktické pumpičce. Jediné s čím si nedokázal poradit jsou dlouhotrvající rtěnky. 
Kvitok je slovenská přírodní kosmetika, proto i tento dvoufázový čistič obsahuje růžovou, levandulovou a citronovou vodu, mandlový a marhulový olej a okurkový extrakt. 
Z produktu jsem opravdu nadšena a velmi ráda vyzkouším i další jejich produkty, hlavně mě lákají jejich tuhé šampony. 

Zkoušeli jste nějaký z výše uvedených? A jaký je Váš nejoblíbenější?
Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

11 komentářů:

  1. Od Nivei používám micelární vodu a nemohu si jí vynachválit! :) Ostatní produkty také vypadají dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje úplně první micelárka byla od Nivei a byla moc fajn :)

      Vymazat
  2. Já jsem pár dvoufázových odličovačů měla, ale v poslední době mi nějak přestaly dělat dobře na oči, takže momentálně používám klasický odličovač oči od Baley.

    OdpovědětVymazat
  3. žádný z těchto produktů nepoužívám, ale od Nivei také používám odličovač očí, ale z jiné řady :) Já se při odličování ale neobejdu bez toneru, na dočištění pleti to je úplný zázrak :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toner mám doma myslím taky, tak jsem zvědavá až ho vyzkouším :)

      Vymazat
  4. Já zkoušela jen Astrid a za mě ok!

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám micelární vodu od značky Astrid a též bohu jen doporučit 🙂. Dále není špatný ani odličovač od Baley z DM 🙂.

    OdpovědětVymazat
  6. Já se ráda odličuji Saloosem, ale i ten 3v1 vypadá dobře. Nebo Bioten je fajn, dnes je toho mraky, člověk neví, co dřív 🙂

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS