New In: Leden 2021

Tak a jedeme zase od znova. Nový rok, začátek druhého měsíce a s ním i první článek v tomhle roce do rubriky New In. Leden byl poměrně dost vyrovnaný co se týče nákupů a PR balíčků. Dva PR balíčky a dvoje nákupy. Samozřejmě převažuje opět kosmetika, kterou já si prostě neodpustím, ALE zase za tento měsíc mám poměrně dost spotřebovanců, takže se to vyrovnává. Taky pro Vás chystám články na téma spotřebováno, které budou vycházet taky každý měsíc, kdy Vám každý měsíc ukážu co jsem za daný měsíc spotřebovala. Sama mám tyto typy článků u jiných blogerek taky moc ráda, tak jsem se je rozhodla zařadit i k sobě na blog.

V lednu byl zimní výprodej na e-shopu A3 sport. Neříkám, že jsem něco nutně potřebovala, ale tak jsem se mrkla a měli tam v akci trekové boty. No a vzhledem k tomu, že s přítelem letos chceme více cestovat a chodit, tak jsem si pořídila Adidas Terrex kdy vyšly na 1316,- Kč. Přihodila jsem k nim ještě mikinu značky Reebok za 478,- Kč. Koupila jsem ještě dvě mikiny a pantofle pro přítele, ale ty Vám taky ukazovat nebudu.

Prvním balíčkem PR a zároveň první novinkou letošního roku od Renovality je pleťové sérum 3 roční doby. Renovality opravdu maká a zásobuje nás novinkami. Jestli si vzpomínáte, tak v prosinci jsem Vám ukazovala rovnou dvě novinky a tento měsíc tu máme hned další. Jedná se o olejové sérum, které má oranžovou barvu a je opravdu skvělé. Už ho nějaký pátek testuji a jsem s ním velmi spokojena!

E-shop Na paloučku zde na blogu zmiňuji taky poměrně často. V lednu Zuzky e-shop oslavil první narozeniny a Zuzka si pro zákazníky přichystala slevu 10%. No a já ji samozřejmě využila a doplnila nějaké zásoby. Květové vody mi doma už dochází, takže jsem se rozhodla vyzkoušet vyhlášené Purity Vision za 449,- Kč. Tuhý deodorant od Biorythme jsem taky chtěla dlouho vyzkoušet, takže jsem vybrala V lese najde se za 242,- Kč. Od Soaphoria jsem toho zatím moc neměla, takže jsem na vyzkoušení vzala masku Herbaphoria za 276,- Kč. No a musela jsem vyzkoušet něco od české značky Zahir cosmetics, takže jsem vybrala šampon (134,- Kč) a kondicionér (146,- Kč) s arganovým olejem Neroli za 

No a poslední novinky v tomto článku jsou ze stáje Catrice, které mi na testování zaslal e-shop kupkosmetiku.cz. Holky mi na testování poslaly novou řadu Skin lovers, a to fixační sprej na make-up multi-purpose a pleťové sérum Relax Stress. Od Catrice jsem toho zatím moc neměla, takže jsem moc ráda, že zkusím něco nového. Obě věci jsou k dostání na výše zmíněném e-shopu nebo Globusu. 

Co jste si za uplynulý měsíc pořídily Vy? A na jakou recenzi se těšíte nejvíc?
Mějte se krásně!
Petra


Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

17 komentářů:

  1. Pěkná mikina i boty (a za dobrou cenu)
    Já si v lednu nechala zlákat slevami na YR a objednala si pár kousků. A musela jsem koupit dva nové hrnce a plech :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, Renovality, od nich bych ráda taky někdy něco vyzkoušela. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji, za tuhle značku dám klidně ruku do ohně.

      Vymazat
  3. Tiež mám rada články o spotrebovaných produktoch, takže sa teším! :) Všetky produkty vyzerajú skvele, ja mám Catrice veľmi rada, ale najviac ma zaujalo to balenie vodičiek na pleť, ružová a tak, tie používam veľmi rada a často! Aj športové oblečenie je veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Catrice toho zatím moc nezkusila, tak jsem zvědavá. I když to sérum bude muset počkat, protože už testuje 3 roční doby :)

      Vymazat
  4. Boty vypadají skvěle!! A vlastně i mikina. To jsou moje barvy. :))
    A růžovou vodu chci vyzkoušet, hodně o těchto vodách slyším, ale ještě jsem se neodhodlala investovat do něčeho nového. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě počkej na recenzi, vkládám do nich velké naděje!

      Vymazat
  5. Super novinky. Ja som za január utratila hlavne za kozmetiku a nejaké veci do domacnosti. A aj nejaké knihy nám pribudli. Z každého rožka troška.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to kniha už mi dlouho nepřibyla žádná, ale za to kosmetika, tý mám hodně :D

      Vymazat
  6. Mikina i boty vypadají skvěle, podobné barvy mám moc ráda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Je třeba si udělat radost a ty sis pořídila moc hezké věci. Ty tenisky nemají chybu! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, mně radost dělá hlavně ta kosmetika :D :)

      Vymazat
  8. Zajímá mě to sérum od Catrice :-) já si naposledy udělala radost s pleťovkou z Havlíkovy apotéky a jeví se pozitivně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším na recenzi! Od Havlíkovy apotéky jsem měla zatím jen jeden produkt :)

      Vymazat
  9. Já nesnáším nakupování kalhot přes internet, ale byly slevy a já nové potřebovala. Tak jsem prošla všechny e-shopy a kalhoty si vybrala. Byly to dokonalé mom jeans, za skvělou cenu. No když přišly, tak jsem si znovu uvědomila, proč si kalhoty přes e-shopy nekupuju. Vypadám v nich jak Pat a Mat :D Ale naštěstí to můj vysněný pásek a mikina vylepšily :) Ta Reebok mikina se mi moc líbí ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přes internet nakupuji jen legíny, jinak si potřebuji kalhoty vždy zkusit, ale chápu že v téhle době to jinak nejde :D

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS