ŘASENKY || Gabriella Salvete, Essence

Jestli si na něco fakt nepotrpím, tak to jsou zásoby dekorativní kosmetiky. Stačí mi vždy jedna řasenka a až ji dodělám koupím další. To stejné s bronzerem, tvářenkou či rozjasňovačem. Se rtěnkami je to podstatně horší, ty jsem se naučila používat, takže těch už mám doma fakt dost :D To mi připomíná, že bych mohla dělat i rtěnkový články, kde bych Vám ukázala rtěnky na rtech a něco málo k nim napsala. Nicméně zpět k řasenkám, o kterých bude dnešní článek. Dnes Vám představím dvě, které jsem dostala od Domči. Článek mám rozepsaý asi rok, protože každou řasenku jsem používala minimálně půl roku. No a až jsem ji vypotřebovala, tak jsem si pořídila další. Nemám ráda načnutých víc věcí naráz. 

Mám tu dvě značky a to Gabriella Salvete a Essence. Ani od jedné značky jsem ještě žádnou řasenku neměla, takže je to pro mě premiéra. Co se týče vlastností řasenky, tak kartáček moc neřeším. Prioritou pro mě je, aby řasenka prodlužovala, neslepovala a neobtiskla se. Jestli tohle obě řasenky splnily či nikoliv, se dozvíte níže.

 

Řasenka Gabriella Salvete Panoramico (červená) má ten nejklasičtější a nejzákladnější kartáček jaký známe. Bohužel pro mě poměrně velký. Hůř se mi s ním barva nanášela a vždy jsem měla barvu i na víčkách. Ale to nebylo nic, co by mi vyloženě vadilo. Řasenka krásně prodlužuje řasy a natočí je. Občas se mi řasy slepily, což jsem docela zuřila, ale zase jindy je neslepila vůbec. Asi to bylo rukama :D Ovšem když řasy neslepila, oči vypadaly parádně. Co se týče zátěžového testu výdrže, tak zvládla 12 hodin, aniž by se obtiskla nebo opadala. Nicméně nebyla špatná, ale moje oblíbenkyně se bohužel taky nestala. Přikládám foto před a po, kde mám dvě vrstvy řasenky. 


Řasenka Essence IExtreme má také klasický kartáček, ale silikonový. Se silikonovým kartáčkem jsem měla nejvíce řasenek, takže už jsem na něj zvyklá a lépe se mi s ním pracovalo než u řasenky GS.
Ze začátku byla řasenka poměrně dost mokrá a hodně se obtiskávala. Nechala jsem ji několik dní otevřenou, aby trochu vyschla a pak už to bylo paráda. Řasy neslepovala a krásně je prodloužila. Bohužel 12 hodin na očích nevydrží. Vždy na konci směny jsem měla pod očima černo a pokud byla mlha nebo mrholilo, tak jsem pak vypadala jako panda. Takže řasenka dobrá, ale pouze při normálním počasí :D Na fotkách opět dvě vrsty.


Zatím jinou řasenku doma nemám, ale docela si brousím zuby na řasenku Maybelline NY Lash Sensational Sky high mascara, protože na očích vypadá úžasně a zatím jsou samé pozitivní recenze. Třeba by překonala i moji nejoblíbenější od L'Oreal Paris Unlimited.
Jaká řasenka je Vaše nejoblíbenější?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

13 komentářů:

  1. Já žádnou oblíbenou řasenku nemám. Naposledy jsem měla nějakou od Rivala (myslím, že byla ze slev v Rossmannovi) a předtím od zn. Rimmel. Teď mám Maybeline z DMboxu. Taky mám vždycky otevřenou jen jednu.
    Pokud jde o kartáčky, nemám ráda velké, špatně se mi s nimi pracuje. Naopak silikonový kartáček mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Gabriella Salvete má pro mě nejlepší řasenky vůbec, dělají mi překrásné řasy :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla zatím tuhle jednu, tak nemohu moc posoudit :)

      Vymazat
  3. Já bez řasenky nedám kolikrát ani ránu :)
    S tou první nemám zkušenosti, u té druhé si nejsem jistá :D
    Ale jak píšeš u té druhé... určitě bych nebyla ráda, kdybych pak měla černo pod očima jako panda. :D
    Mám ráda sice řasenky, co jsou hezky mokré a naopak bych se je bála nechat otevřené, aby mi nevyschly... natož několik dní, ale je super, že to u tebe zabralo do toho ideálu.. se kterým jsi pak byla spokojená :)
    Tak se měj hezky :)

    Simix
    http://novinky-simic.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě obdivuji, já bych s mokrou řasenkou nemohla pracovat.

      Vymazat
  4. Řasenky od GS mám taky moc ráda, hned vedle Maybelline si je právě od této značky kupuju nejčastěji 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, řasenky GS jsem nezkoušela, Essence mám ráda, ale tuto taky nezmám vyzkoušenou. Každopádně moc prima článek a obdivuji detailní fotky řas. Super. ☺ Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mockrát za pochvalu! Já od Essence zkoušela jen zatím tuto.

      Vymazat
  6. Tyto řasenky jsem nezkoušela, miluju všechny Maybellinky. Obecně mi ale ty větší kartáčky vyhovují, protože dodávají objem a více řasy protáhnout, ale nemusí to sedět každému :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tu druhou jsem jednou zkoušela a nebyla špatná, každopádně nedám dopustit na řasenku Volume mania od Dermacolu. :))

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS