New In: Duben 2024

Zdravím Vás. Marně přemýšlím jestli jsem na nějaké novinky nezapomněla, protože jsem v rozepsaném článku našla jen dvě fotky. Sama jsem si asi také nic nekoupila, takže to opravdu vypadá na velmi skromný článek. Mám tu dva kosmetické PR balíčky, které mi udělaly velkou radost. Po těchto chudších novinkách se můžete těšit na květnové, které jsou bohatší a i sama jsem si něco málo koupila. 


Prvním PR balíčkem je bohatá nadílka deodorantů Borotalco. Doteď jsem se značkou neměla žádné zkušenosti, ale hned jsem si jejich produkty zamilovala, zvláště pak deodoranty ve spreji. Zaslaly mi i tři produkty z řady MEN, takže se do testování zapojili i pánové.



Druhý balíček je od Australian Bodycare, kde jsem si, pro velký úspěch, opět vzala vlasovou péči z řady Hair loss. V minulosti mi díky této péči narostlo dost nových vlasů, tak jsem si ji vzala znovu. Tentokrát jsem přidala i kartáč na pokožku hlavy. 

 Taky občas máte skromnější měsíc?

Mějte se krásně!
Petra 

3 komentáře:

  1. Ahoj Péťo, popravdě takhle skromný měsíc jsem neměla ani nepamatuju. Já jsem docela spotřebitel a zas tolik kosmetiky nedostávám čili poctivě doplňuji stavy.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi stává, že nějaký měsíc je bohatší, nějaký méně :). Fakt ta péče na vlasy Tea tree funguje? Já bych růst vlasů potřebovala podpořit dost nutně ;-).

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně jenom? To je i na Tebe skromný měsíc :D

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS