New In: Březen 2024

Vítám Vás u březnových novinek, se kterými přicházím poměrně pozdě. Ostatně jako se všemi články teď. Pořád dokola říkám, že toho mám hodně a ona je to fakt pravda. Takřka poslední dobou bydlím v autě, jak v něm trávím tolik času, že na jiné věci nezbývá čas. Do toho jsem měla zkouškové ve škole a ještě zkoušky se psem. No nicméně teď bych si chtěla vždycky najít chvilku a něco napsat a zavítat i na vaše blogy.

Popravdě ani nevím jestli tu mám vše, spíš na co jsem si vzpomněla, hlavně tedy PR balíčky, pač sama si nic moc nekupuju. Jednak na to nemám čas, náladu a vlastně sama nic ani nepotřebuji. 


U Renovality to letos vypadá na rok plný novinek, protože tu tentokrát mám hned tři. Konečně jsme se dočkali pleťového krému s SPF 30, který byl velmi očekávaný. Dále pleťový krém s Bakuchiolem, který slibuje zázračné výsledky a samozřejmě mají i nové vůně svíček, které jsou naprosto dokonalé!



Od EV public mi dorazil balíček produktů Pulirapid. Tuhle značku čistících prostředků používala už moje máma a já ji hrdě následovala. Na vodní kámen jsou to nejlepší kámoši a já si oblíbila hlavně prostřední produkt. Recenze na ně vyšla o pár článků zpět, tak si můžete počíst. 



Indulona mě potěšila svoji novinkou a to tělovým krémem pro velmi suchou pokožku. Po zimě jsem trpěla velmi suchou kůži na nohách, která svědila a tohle byla moje záchrana. Na recenzi si ještě počkáte, ale byla jsem z něj nadšená.



Nakladatelství Ocelot a e-shop Megaknihy.cz přišly s další horkou novinkou a tentokrát s thrillerem Smrtící terapie. Neskutečně zajímavý a chytlavý příběh, který vám nedá spát, dokud jej nepřečtete. Za mě naprosto paráda, opět recenze o pár článků zpět.


Poslední PR balíček je od Arome, ve kterém jsem našla dva produkty. Pro mě naprosto nové značky, o kterých jsem doposud neslyšela a moc mě překvapily. Maska na nohy, která nebyla vůbec špatná a pak pleťový krém, který jsem si doslova zamilovala a rozhodně si jej pořídím znovu. Recenze na produkty už taky nedávno vyšla. 

Co jste si za novinky pořídili Vy?

Mějte se krásně!
Petra

3 komentáře:

  1. Já v dubnu utrácela trochu víc za oblečení, za kosmetiku málo, knížku jsem jednu vyhrála, druhou dostala v rámci spolupráce. Mám už článek na blogu, tak až budeš mít chuť mrkni

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já se přiznám, že co jsem si koupila v březnu už po půlce května vůbec netuším :D Smrtící terapie mě moc bavila a ty novinky od Renovality taky nevypadají vůbec špatně.

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy obdivuji Renovality novinky :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS