MANUFAKTURA || Dárková sada krémů na ruce

Dárkové sady. Ano nebo ne? Za mě rozhodně ano. Jedná se o kousek, který neurazí a rozhodně s ním nešlápnete vedle. Pokud se obdarovanému trefíte do vkusu i značkou, můžete slavit úspěch. Mně se jeden rok dostala do rukou dárková sada krémů na ruce od Manufaktury jako poděkování za spolupráci s nimi. Byl to moc fajn dárek a já z něj měla radost. Krémy na ruce jsou u mě nutností a když mají líbivý obal a příjemnou vůni, je to jen bonus navíc.


Trio krémů na ruce obsaující řady Trnka, Louka a Vinná réva už v nabídce neseženete. Nahradilo je trio nových krémů z řad Lesní ovoce, Meruňka a Louka zůstala. Jedná se o roztomilá malá balení, které se skvěle vejdou do kabelky, hodí se na cesty, na noční stolek nebo do práce. 

Za mě mají krémy totožné vlastnosti, liší se akorát vůní. Nedokážu říct, který z těchto tří jsem si oblíbila nejvíce, protože každá vůně má něco do sebe a ve finále mi voněly všechny. Chválím, že se rychle vstřebávají a nezanechávají mastný film. Chce to jen trochu více času. Hydratace a výživa jsou průměrné, takže pokud jsou vaše ruce extrémně suché, tyto krémy nebudou úplně dostačující. Na takové to běžné ošetření budou ale fajn.
 

Zkoušeli jste krémy od Manufaktuy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Manufaktura za produkty poskytnuté k recenzi

6 komentářů:

  1. Mají moc hezké obaly, takže jako dárek jsou opravdu fajn. Měla jsem nedávno Šípek a souhlasí s hodnocením - hydratace je taková průměrná, ale na běžné přemáznutí během dne byl fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, musím se přiznat, že pro mě jsou Manufaktura krémy slabota, ale ty obaly jsou čarokrásné.

    OdpovědětVymazat
  3. Mala som ten klasický Merunka, ten vonia božsky a je super. A tuším aj ten z vínneho radu. A ešte mám rada ich kondicionéry, vlasy sú potom ultra ľahké.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, vím, že jsou tyto krémy populární, nebo spíš oblíbené, ale mě tedy jejich míra hydratace a textura nikdy nestačily. Navíc cenově mi přijdou neadekvátní. Obal líbivý. Tvá recenze moc pěkná. ☺♥
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem ani jeden nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS