GARNIER || Vlasová péče Fructis hair food aloe vera

Garnier je značka velmi známá, já však od ní toho zase tolik nezkusila. Měla jsem tuším čistící gel s micelárkou z řady bio, možná nějakou pleťovou masku, ale to je asi tak všechno. Tentokrát jsem se rozhodla vyzkoušet vlasovou péči.
Garnier přišel za poslední dobu asi s nejznámější řadou Fructis Hair Food, která má různé variace vůni. Ať už je to banánová řada pro suché vlasy, aloe vera pro normální až suché vlasy, papája pro poškozené vlasy, meloun pro jemné vlasy bez objemu, makadamiová pro suché a nezkrotné vlasy nebo goji.


Troufám si tvrdit, že si nějakou z řad vybere úplně každý, protože Garnier v tomto ohledu myslí na všechny typy vlasů. Já se rozhodla pro řadu aloe vera, která je navíc hydratační a ze všech mě zaujala na první pohled nejvíce. 

Vlasy si myji dvakrát do týdne a pravidelně používám šampon a masku, kondicionér si pořizuji málokdy. Abych Vám ale mohla poskytnou plnohodnou recenzi, rozhodla jsem se pořídit všechny tři produkty, které drogerie Dm nabízí. 

Šampon je průhledný a díky jeho barvě poznáte, že právě neobsahuje silikony. Po šamponu jsou vlasy nádherně voňavé, hydratované. Navíc vlasy po něm zůstanou svěží několik dní a nemají tendenci se mastit.
Kondiconér je tekutější a má bílou barvu. Jsou po něm snadno rozčesatelné. Masku na vlasy bych přirovnala vlastnostmi ke kondicionéru, ale má lepší vyžuvjící vlastnosti. Vlasy jsou po ní nadherně hebké a uhlazené.
 

Produkty mají téměř 100 % složení přírodního původu, takže se nemusíte bát, že by Vám zbytečná chemie zatěžovala vlasy. Navíc Garnier netestuje na zvířatech, obaly jsou recyklovatelné a zároveň vyrobené z už recyklovatelného plastu. Navíc balení o velikosti 350 ml Vám vydrží opravdu dlouho a cenově Vás nezruinuje.

Tohle byla moje první zkušenost s řadou Fructis hair food, ale rozhodně mám v plánu vyzkoušet i zbylé variace. Zkoušeli jste něco z výše uvedené řady?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

8 komentářů:

  1. Já občas od Garnier něco koupila.. Ale myslím, že na tyto produkty jsem ještě nenarazila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla vzorky banánové masky a nějak mne úplně nenadchla. Možná aloe vera by byla pro mne lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Radu som zaregistrovala a dokonca sa myslím pozrela aj na vôňu, no sama som ju ešte neskúšala :) Vyzerá to super

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je boží, navíc ve vlasech vydrží i několik dní :)

      Vymazat
  4. Zrovna teď testuji tu verzi s červeným melounem a je také super. :))

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS