Darčekový set Ezo || Soli do koupele

 Soli do koupele od Ezo patří mezi moje oblíbené. No a když mi přišel balíček od Domči ze Slovenska a já v něm našla set tří solí do koupele, byla jsem nadšena. Produkty do koupele patří mezi moje oblíbené, proto jsem jim věnovala rovnou celou rubriku. Nedovedu si představit, že bych šla do vany jen tak. Bez pěny, oleje či nějaké šumivky. Teď v teplých dnech dávám přednost spíše sprše, ale minimálně dvakrát týdně vanu mít musím. I to byl jeden z mých požadavků v novém domečku - vana. 

V balíčku jsem našla tři soli a to šalvěj&meduňka, eukalyptus&citronová tráva, fík&granátové jablko. Všechny jsou v jednorázovém pytlíčku na jedno použití a každá má jinou barvu. Jako první začnu se šalvějí a meduňkou.

Šlavěj a meduňka poskytuje pokožce širokou škálu vitamínů a minerálů, které pokožku vyživují a napomáhají zdravějšímu vzhledu. Fialová sůl obarvila vodu do takové vyblité fialové. Vůbec jsem nevěděla jakou vůni čekat, avšak že mi bude připomínat petržel, to mě ani ve snu nenapadlo :D Ze začátku jsem vůbec nevěděla k čemu ji přirovnat, ale pak mi to došlo. Regulérně jde cítit po zelenině. Nicméně to nebyla nijak nepříjemná vůně a nevadila mi. 


Eukalyptus a citronová tráva jsou známé v pomoci proti nachlazení. Sama si dopřávám koupele s těmito vůněmi právě když mám rýmu nebo cítím nějakou nemoc. Sůl jsem vyzkoušela právě když jsem měla velkou rýmu a byla nachlazená. Bohužel vůni jsem vůbec necítila a to se mi stalo poprvé. Většinou je tato kombinace dvou bylin velmi intenzivní. Voda byla zabarvena do pastelově zelena a to je asi tak všechno. Jinak nijak víc jsem nepocítila, že jsem do vody něco přisypala. 

Granátové jablko a fík mělo moc příjemnou sladkou vůni. Sůl má velké množství blahodárných účinků na organismus, regeneruje pokožku a dodá tělu energii. Vůně sice byla krásná a dokonce bych řekla, že i intenzivní, ovšem byla cítit pouze v pytlíku. Po nasypání do vany, jako by se vůně rozplynula a já necítila vůbec nic. Kdyby voda nebyla šedo-modrá, tak ani nevím, že jsem si do vody něco nasypala. 

Z tohoto balíčku jsem lehce zklamaná, protože intenzita vůně byla takřka nulová. Ale jinak jsem se značkou spokojena a to i s jinými soli. Která vůně Vás zaujala nejvíc?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

8 komentářů:

  1. Já se naopak v podstatě jen sprchuji (i když vanu máme, ale napustím si ji většinou jen, když na mne něco leze a chci to horkou vanou rozehnat), takže soli skoro vůbec nepoužívám

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že v podstatě nevoní, to mě také vždy zklame.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa zaujala práve prvá a posledná vôňa, avšak soľ do kúpeľa vôbec nepoužívam :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  4. Soli do koupele jsem vždy ráda používala, teď už mám ale v bytě jen sprchu, takže mám smůlu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je sakra blbý! :D Já si v domečku prosadila vanu :D

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS