Tělové krémy || CERAVE, TOPICREM, RILASTIL

Zdravím Vás.
Dnes jsem si pro Vás nachystala článek, ve kterém Vám představím tři tělové krémy, které jsem za poslední dobu používala. Jsou to moje první tělové krémy v životě, předtím jsem vždy používala tělová mléka. Musím říct, že jsem byla mile překvapena!




(177 ml, 249 Kč, www.drmax.cz)
Hydratační krém CeraVe pro suchou až velmi suchou pokožku 
Tento krém jsem měla v jednom BeautyBoxu, který pravidelně odebírám. Čekal tam několik měsíců než jsem o vůbec vytáhla, protože jsem měla rozdělaná ještě nějaká tělová mléka. Pokožku mám normální, nijak extra suchou, ale lýtka suché mám z kanad, které mám skoro denně na nohou. Krém jsem používala každý večer, než jsem šla spát. Má tužší konzistenci, což jsem velice ocenila. Dobře se roztíral, dokonale hydratoval, měl neutrální vůni. Jediné mínus bylo u něj to, že štípal na čerstvě oholených nohou. 
Cerave pomáhá obnovit ochrannou kožní bariéru na obličeji a těle. Můžete ho tedy používat i na obličej, ale pozor na oční okolí! Je vhodný pro děti i dospělé. Je bez parfemace, hypoalergenní a nekomedogenní (neucpává póry).


(200 ml, 299 Kč, www.topicrem.cz)
Topicrem SOS obnovující krém na tělo
Tento krém byl ve vánočním beauty boxu, ale dostala jsem se k němu až nedávno. Původně jsem zamýšlela, že ho dám někomu, kdo má suchou a citlivou pokožku. Nakonec jsem byla sobec a krém si nechala, protože jsem od takovéto značky ještě nic neměla :D
Byla jsem velmi překvapena jemnou parfemací a texturou. Oproti CeraVe není Topicrem tak hutný, ale vyloženě tekutý taky ne. Snadno se roztírá, ale nedoporučuji ho používat na čerstvě oholenou pokožku - lehce štípe. Obnovuje kůži, vytváří ochranný film a dokonale vyživuje. Hydratuje až na 24 hodin! Rychle se vstřebává, je hypoalergenní a neobsahuje parabeny. Obsahuje ueru a včelí vosk, které napomáhají výše zmiňované hydrataci.


(75 ml, 784 Kč, www.lakosmetika.cz)
Rilastil je značka pro mě dosud neznámá. Opět byl tento produkt v jednom z beauty boxů. Musím říct, že do té doby jsem o této značce ani nikdy neslyšela. No ono se asi není čemu moc divit, když je to úplně jiný level, co se týče peněz. Jako 784 Kč za "blbej" krém? Okej, to by to musela být minimálně kilovka, abych si ho koupila ne jen 75 ml :D Dobrý, kdyby nebyla v beauty boxu, tak si ho nikdy nekoupím. Ale zase je pravda, že je teda hodně kvalitní!
Jelikož je ho malé množství, tak se skvěle hodí jako cestovní kosmetika, protože se vejde prakticky všude. Musím říct, že má velice jemnou texturu a příjemnou vůni. Je vhodný pro všechny typy pleti. Pokožku dokonale hydratuje, zvláčňuje a změkčuje, navíc je po něm pokožka pěkně pružná! Rilastil navíc napomáhá ke zlepšení vzhledu jizviček a je vhodný i na masáže. Na čerstvě oholené pokožce neštípe, což je pro mě docela důležité (zatím vše štípalo). Neobsahuje lepek a je nekomedogenní (neucpává póry).

Používáte tělové krémy nebo dáváte přednost tělovým mlékům?


4 komentáře:

  1. Já preferuji tělová mléka - přijde mi jednodušší aplikace (lépe se roztírají). Ale teď mám doma tělový krém od YR, který jsem dostala jako dárek k nákupu, tak ten vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  2. Já tělové krémy ani mléka moc nepoužívám, stačí mít dobrý sprchový gel, který nevysušuje :) Každopádně skoro 800 za malý krém je teda síla :D A k tomu štípání, pamatuju si, že jsem s tím také měla problém, ale opět stačí mít dobrý sprchový gel nebo olej :).

    https://thewaybya.webriter.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tělové krémy jsem nikdy nepoužívala. Pouze mléka. Do této doby jsem ani nevěděla, že jsou i krémy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Musím se přiznat, že tělový krém jsem ještě neměla :-) vždycky mám jenom tělová mléka :-)
    Ty ceny jsou docela vysoké... každopádně pro mě by byl vhodný maximálně ten třetí (ale ta cena :O), který na oholenou pokožku neštípe, protože pak mi ty tělové krémy připadají na nic, pokud štípou... já vím, nemusím se hned mazat, když se oholím, ale chci tu pokožku vždycky nějak zklidnit... tak jedině kokosový olej, nebo bambucké máslo...
    U tělových mlék se mi to snad nikdy nestalo, že by štípaly... ale tak člověk má vyzkoušet cokoliv, když je možnost :-) každá zkušenost dobrá! :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS