Bělení zubů BRILLIANT COCO

 Krásný den.
Už je to docela dlouho, co jsem si pořídila 6 týdenní kúru na bělení zubů. Viděla jsem ji na instagramu a byly tam fotky různých holek, které tohle bělení absolvovaly. Vypadalo to opravdu lákavě, tak jsem se rozhodla kúru si objednat. 


Jedná se o produkt Brilliant COCO a můžete si vybrat kúru na 2, 4 nebo 6 týdnů. Já se rozhodla pro tu nejdelší a stála 1069 Kč. Jako dárek jsem dostala i jejich bambusový kartáček. Brilliant Coco obsahuje 100 % přírodní olej, takže je vhodný i pro těhotné ženy. Konzistence oleje může být tuhá nebo tekutá, podle toho kde olej skladujete. 
Přímo na stránkách Brilliant Coco radí, že je lepší držet tzv. Bílou dietu. to znamená nic barevného - žádné kafe, čaj, džus a samozřejmě jídlo. 
Musím říct, že jsem se to opravdu snažila dodržovat. Kafe jsem nepila skoro vůbec, čaj to stejný. Převážně piju vodu, takže s pitím problém nebyl. Jídlo jsem jedla normálně. Bylo tam psáno pro LEPŠÍ efekt, ne že je to podmínka, takže jsem počítala, že bělení nebude tolik výrazné, ale že rozdíl poznám. 



Každý večer po vyčištění zubů jsem si na 15 minut do pusy nalila jeden sáček. 15 minut olej převalovala v puse, následně ho vyplivla a šla spát. Těch 15 minut si vždycky užíval můj přítel, protože měl chvilku "pro sebe" a 15 minut mě nemusel poslouchat :D

Jinak co se týče samotného bělení...
Podle mě naprosto zbytečně vyhozené peníze. Žádný zázrak se nekonal, zuby svůj odstín vůbec nezměnily. Bylo mi to strašně divné, tak jsem se podívala na instagramový profil @brilliantcocoskcz na jejich fotky. Sdílejí tam fotky různých holek, které jejich produkt vyzkoušely. Když se ale podíváte na profily těchto holek, zjistíte, že to jsou holky, které mají desítky tisíc sledujících. Nikdo s troškou sledujících na fotkách není. 
Přijde mi to jako, že jim dělají reklamu pouze holky, které mají hodně sledujících, jinak nechápu, proč u mě bělení nezafungovalo. 

Níže přikládám fotky PŘED a PO. Můžete sami uznat, že tam žádný rozdíl není, takže pro mě naprosté zklamání. 

PŘED

PO

Zkoušeli jste už nějaké bělení na zuby? Pokud ano, tak fungovalo?

Mějte se krásně!
Petra


4 komentáře:

  1. Hned jak jsem viděla název článku řekla jsem si, že pokud bude recenze pozitivní možná bych do toho také šla. Škoda, že ten výsledek je nulový :(

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za recenzi - aspoň vím, čemu se vyhnout.

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn recenze. Já sleduji na Instagramu Zblondýnyzubařkou a ta skvěle vysvětluje, proč tyhle ty bělící sady nefungují a proč funguje bělení u zubaře:)

    OdpovědětVymazat
  4. Je tomu nedávno, co jsem se na tento produkt dívala a přemýšlela, jestli si ho objednat / neobjednat... ale teď teda vím, že to fakt nestojí za to, abych vyhazovala peníze luftem... podle mě to chválí opravdu jen slečny, co s firmou mají spolupráci a žádný velký efekt to neudělá. -_- Škoda... :-/

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS