GARNIER BIO || Micelární voda a čistící gel

Krásný den.
Dnes jsem si pro Vás připravila článek, ve kterém Vám představím dva produkty z řady Garnier BIO, které jsem si pořídila v drogerii DM. Když tato řada vyšla, pořád jsem po ni pokukovala na instagramu a pak i v drogerii. Pořád jsem se nemohla odhodlat si ji koupit, protože jsem doma měla x micelárních vod. Nakonec jsem v DM chtěla jejich látkovou tašku, a proto si dva produkty Bio řady koupila. Navíc mě na této řadě lákalo přírodní složení a také jsem od Garnier žádné produkty ještě neměla.





(400 ml, 169,- Kč, www.dm.cz)
Micelární voda s organickou vodou z chrpy a organickou vodou z ječmene
Když jsem přišla před stojan, kde měli tuhle řadu, rozhodovala jsem se jestli si koupit menší balení (200ml) nebo tohle velké. Nakonec jsem se rozhodla pro tohle velké, protože jsem tak nějak tušila, že mě tahle řada bude hodně bavit. Hned první den co jsem ji donesla domů, jsem ji musela vyzkoušet. Ta úžasná vůně! Micelárka je vhodná pro všechny typy pleti včetně té citlivé. Chrpa je známá svými uklidňujícími vlastnostmi, tudíž pleť nedráždí, ale naopak zklidňuje. Dokáže odstranit make-up, řasenku a dokonce i tekutou dvoufázovku od Dermacolu! Musím říct, že pleť vůbec nevysušuje, nelepí a není potřeba ji oplachovat. Já už mám čtvrtku pryč a musím říct, že jen lituji, že jsem si tuhle řadu nepořídila hned jak vyšla!


(150 ml, 99,- Kč, www.dm.cz)
Intenzivní čistící gel s organickým esenciálním olejem z citronové trávy a s organickou aloe vera
Nikdy předtím jsem žádný čistící gel nepoužívala. Vždy jsem oči odlíčila odličovačem a nakonec pleť dočistila micelárkou. Musím říct, že předtím jsem si jen myslela, že je pleť vyčištěná. Ale teď po používání gelu musím říct, že to i cítím. Používám ho jako poslední na čištění pleti před nanesením hydratačního séra. Takže nejprve použiji odličovač, potom micelárku a nakonec tento gel, který následně smyji vodou. 
Je to certifikovaný produkt jako organický a pleť vůbec nevysušuje. Je vhodný pro normální až smíšenou pleť. Gelovité sérum nanesete na pleť a po rozetření se změní v krém. Krouživými pohyby pleť vyčistíte a následně smyjete vodou. Jeho velké plus je to, že vydrží opravdu dlouho. Stačí mi dvakrát zmáčknout pumpičku a vystačí mi to na celý obličej.
Já jsem z produktu naprosto unesená, určitě si po jeho vypotřebování pořídím další.

Určitě časem z této řady vyzkouším víc produktů, protože mě řada Bio velice zaujala. Zkoušeli jste něco i Vy z této řady? Jaké byly Vaše dojmy?

Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Oba produkty mě zaujaly. Garnier je kvalitní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevyzkoušela jsem, ale zaujala mne ta micelárka. Ale mám domaještě dvě balení odličovače YR (výhodný nákup v akci ;-)), tak si dám s nákupem ještě chvíli pohov

    OdpovědětVymazat
  3. Celá řada mě zaujala a už hooodně dlouho po ní pořád pokukuju, ale nejdřív chci vypotřebovat čistící gel, co mám doma. Každopádně už jen ty obaly vypadají úžasně.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Garnier používám na odličování dlouhodobě a jsem s ní moc spokojená :-) tyto novinky neušly ani mým očím a jakmile budu mít produkty, které mám doma už rozdělané vypotřebované, tak rozhodně vyzkouším z této novinkové řady jak micelárku, tak i čistící gel :-) Moc se na to těším a jsem zvědavá, jak sednou mé pleti :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Garnier mám moc ráda, asi se po produktech podívám a vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS