Sprchové gely || DOVE, KNEIPP, BALEA, COTTAGE, DICORA

Krásný letní den.
Dnes jsem si pro Vás připravila článek, ve kterém Vám představím sprchové gely, které jsem za poslední dobu používala a jsem s nimi naprosto spokojena. V článku se objeví i značky, které jsem zkoušela poprvé a i ty uspěly na výbornou. Tak jdeme na to.



 (250 ml, 90 Kč)
Dove je moje oblíbená značka a používám od ní kde co. Ultra jemný micelární sprchový gel, který je navíc antistresový je naprostá pecka. Dokonale voní, i při malém množství vytvoří bohatou pěnu, k pokožce je šetrný.  Pokožku nevysušuje a zanechává ji krásně hebkou. 

To, že je antistresový je opravdu pravda. Díky té dokonalé vůni a jeho hebkosti zapomenete na svět kolem Vás a začnete relaxovat. Takže pokud si chcete užít chvíli bez stresu, doporučuji si dát koupel s tímto fešákem. Navíc jeho vůni na pokožce budete cítit opravdu dlouho.



 (200 ml, 129 Kč)
Sprchových gelů od přírodní značky Kneipp jsem už měla opravdu hodně. Je to taková topka ve sprchových gelech, ke kterým se ráda a často vracím. Nejvíc mě na nich baví skvělá vůně a to, že jsou PŘÍRODNÍ. I při malém množství vytvoří bohatou pěnu, pokožku nedráždí a nevysušuje. Neobsahují konzervanty, parafíny, silikony a minerální oleje. Věřím, že si každý najde to svoje. Ať už zimní edici, Levanduli nebo výše vyfocenou Dobrou náladu.


(300 ml, 24,90 Kč)
Balea není značka, kterou bych používala pořád. Několik produktů už jsem od ní měla, ale sprchové gely tedy ne. Tento sprchový gel s vůni malin a magnolie jsem dostala od tchýně na Vánoce. Dlouho mi ležel doma než jsem ho vyzkoušela. Teď lituji, že jsem ho nevyzkoušela dřív, protože ta vůně je
naprosto dokonalá! Bohužel to byla limitka, takže už není k dostání, ale pokud na ni někde narazíte, určitě si ji pořiďte. Musím říct, že teď mám v zásobě další dva sprcháče od Balea, protože jsou zatraceně levný a božsky voní.
Sprchový gel je šetrný k pokožce, nevysušuje ji. Někomu nemusí sedět, ale my s přítelem jsme si jejich sprchové gely velice oblíbili. Dokonce můj přítel používá i ty dámské sprchové gely :D


(250 ml, 139 Kč)
Cottage pro mě byl velkou novinkou. Znám pouze sýr cottage a vůbec jsem netušila, že existuje i taková značka kosmetika. Abych pravdu řekla, vůbec se mi do tohoto sprchového gelu nechtělo. Nemám ráda produkty s vanilkovým aroma, ale jídlo - to já můžu. No nic, nakonec jsem to překonala a byla mile překvapena. 
Vůně vanilky není tak intenzivní, jak bych čekala, takže vůně je nakonec příjemná, protože je krásně 
lehká a jemná. Krémová textura sprchového gelu má světle žlutou barvu (což se tak často nevidí). Neobsahuje parabeny, má neutrální pH a je vyráběn ve Francii. Pokožku zanechává vláčnou a hydratovanou. Navíc má i druhé využití a to jako pěna do koupele!


(400 ml, 79 Kč)
Dicora Urban Fit byl pro mě taky jednou velkou novinkou. Nacházel se v jednom beautyboxu a já byla nadšena, když mi přišla vůně manga a avokáda. Jemně pečuje o pokožku a hydratuje ji. Obsahuje vitamín E, který je přirozeným antioxidantem, který pomáhá pokožku udržovat silnou a mladistvě vypadající. Líbí se mi, že není testován na zvířatech, neobsahuje parabeny a pH má neutrální. 
Mango a avokádo miluji, proto koupel s tímto fešákem pro mě byla slastí. Má bílou mléčnou texturu, pokožka je po něm krásně voňavá a hebká. Stačí malé množství, aby vytvořil bohatou pěnu.

Znáte nějaké z těchto značek? Jaké sprchové gely používáte Vy?

Mějte se krásně!
Petra






5 komentářů:

  1. Ahoj,
    omlouvám se, že jsem se relativně dlouho neozvala. Přestěhovala jsem blog a byla bych ráda, kdybychom zůstaly spřátelené i nadále.
    Nyní mě najdeš zde - https://michaelamestanova.blogspot.com/

    Měj se pěkně :) M`

    OdpovědětVymazat
  2. Dove a Balea mě nikdy jako sprchové gely nezklamaly, s ostatními nemám zkušenosti, ale vypadají dobře :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak za mě rozhodně značky Dove, Balea a nebo Yves Rocher - ty jsou úžasné... jednou jsem zkoušela i sprchový gel od značky Kneipp a to je opravdu asi jeden z nejlepších sprchových gelů :-), tam to byla velká spokojenost :-) Co chci rozhodně zkusit je sprchový gel od Dicora Urban Fit... sleduju pár dalších blogerek a také ho doporučovaly, tak bych jej ráda vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dvě poslední značky vůbec neznám. Jinak já používám nejčastěji sprcháče od Balea, krásně voní, mají na výběr hodně druhů a jsou levné.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ze sprcháčů v článku měla ten Dove a narozdíl od tebe mne zklamal - vůbec mi neseděla vůně, přišla hodně ostrá a byla mi vyloženě nepříjemná. Ale měla jsem pár jiných sprcháčů od Dove a ty byly bu´d vyloženě fajn nebo aspoň nezklamaly.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS