RENOVALITY || Dotek slunce

 Opálená pleť po celý rok? Ano! Renovality v minulém roce uvedlo na trh hněd několik novinek. Jednou z nich byla i tónovací mlha Dotek slunce, kterou si oblíbil každý, kdo ji zkusil. Jedná se o tónovací mlhu, která zanechává jemný nádech opálení a nejen to! Mám hned několik dalších benefitů, díky kterým si  ji zamilujete i Vy! 

Nejedná se o klasický samoopalovák. Dotek slunce je vhodným podkladem pod olej, sérum nebo krém. Nezanechává fleky, nemusíte se bát zabarvení dlaní či oblečení a její aplikace nebyla jednodušší. Nepotřebujete totiž žádný štětec či jiný aplikátor. Stačí Vám prsty, díky kterým mlhu vmasírujete do pokožky.


Tónovací mlha je vhodná pro všechny typy pleti včetně té citlivé. Používat ji mohou těhotné i kojící ženy. Obsahuje extrakt z květů máku a černé růže pro optimální hydrataci, přírodní Dihydroxyaceton, který pleti dodá příjemný nádeh opálení a kyselinu hyaluronovou, která napomáhá udržet pleť svěží a vypnutou.

Aplikátor je ve formě rozprašovače je velmi praktický. Stačí nastříkat na obličej, krk a dekolt a potom jednoduše prsty vklepat, dokud se zcela nevsákne. Vzhledem k k přírodnímu složení, není potřeba mlhu žádným způsobem smývat. 


Dotek slunce si jednoduše zamilujete, zvlášť pokud jste stejné bledule jako já v zimě. Jeho aplikace je rychlá, jednoduchá a efekt se dostaví už do tří dnů při pravidelném používání ráno a večer. 

Tónovací mlha Dotek slunce 50 ml - 239,- Kč koupíte zde

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Renovality za produkty poskytnuté k recenzi

1 komentář:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS