VYVRHEL - T.M.Frazier

 Autor: T.M. Frazier
Počet stran: 240
Rok vydání: 2023
Žánr: erotický román
Nakladatelství: Ocelot


Anotace
OBĚŤ. VĚRNOST. RODINA.
Bear chce holýma rukama ohnout kovové mříže své vězeňslé cely a utéct. Ne kvůli mužům uvnitř, kteří ho chtějí zabít, ale protože Thia je tam venku, kde ji nemůže ochránit.
Thia není typ díky, která by čekala, až ji někdo zachrání, zvlášť když má sama co zachraňovat.
Beara a Thiu tak čeká boj nejen o život, ale i o jejich lásku.


Z mého pohledu
Čtvrtý díl populární erotické série King jsem přečetla jedním dechem. Vzhledem k počtu stran a celkově čtivému příběhu, ji sfouknete za jedno odpoledne. Ve čtvrtém díle se setkáváme s vícero násilí než samotnou erotikou, i o tu však není nouze. S hlavními hrdiny to chvílemi je pěkně nahnuté a člověk musí číst dál a dál, protože autorka nechává čtenáře ve velkém napětí. Vybarvují se zde i hlavní postavy, které poznáváme více do hloubky. Z Thii je velmi nebojácná žena, která pro lásku k Bearovi je schopná všeho. Stejně tak obětavost Beara pro Ti je až dechberoucí. Nechybí ani hrdinové z předchozích dílů - King a Ray, kteří v pozadí také vystupují a čtenáři tak o ně úplně nepřišli. 

Vyvrhela, ale i celou sérii King seženete na e-shopu megaknihy.cz. Můžete si pořídit jednotlivé díly nebo rovnou celou sérii za výhodnější cenu. Můžete se podívat i na další knihy z erotického prostředí, které e-shop nabízí. 

Znáte tuhle erotickou sérii?

Mějte se krásně!
Petra
*děkuji e-shopu megaknihy.cz za knihu poskytnutou k recenzi 

2 komentáře:

  1. Ahoj Péťo, tuhle sérii znám, prvních pár dílů jsem měla na recenzi, tento však nikoliv. Je škoda, že série není tak úplně dostatečně vidět, má vcelku potenciál.

    OdpovědětVymazat
  2. Moje oblíbená série. Ale pořád u mě vede první díl. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS