AROME || Lednové testování s Rituals

 Stejně jako v prosinci, tak i v lednu v balíčku od Arome na mě čekala kosmetika Rituals. Vůbec mi to nevadilo, protože Rituals se řadí mezi mé velmi oblíbené kosmetické značky. Sama ji daruji k různým příležitostem - narozeniny, Vánoce a sama ji také ráda dostávám. Ke mně se tato značka dostává hlavně díky spolupráci s Arome, kdy si ji tedy nemusím pořizovat, protože v balíčkách bývá poměrně často. Tentokrát na mě v balíčku vykoukla červená řada Ayurveda.



Dárková sada ukrývá čtyři produkty cestovních balení. Najdeme v něm sprchovou pěnu, sprchový olej, tělový krém a sprej na vlasy. Jedná se o skvělý způsob dárku pro někoho blízkého, pokud chcete vyzkoušet produkty, ale nechcete kupovat velké balení a nebo pokud své oblíbené produkty chcete vzít sebou na cesty, ale plnohodnotné balení by zabralo hodně místa. 

Ayurveda je vytvořena na bázi indické růže a oleje ze sladkých mandlí. Design origami byl inspirován japonským uměním obdarování. V japonské kultuře totiž může být dárkové balení důležité jako jeho obsah. Vůně je velmi příjemná, intenzivní a dlouhotrvající. Zkrátka si ji zamiluje každý. 

Jakou řadu od Rituals máte nejraději Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi 

5 komentářů:

  1. Já moc tuhle řadu vyzkoušenou nemám, měla jsem jen pár produktů. Vyzkoušenou mám sprchovou pěnu Sakura a peeling a krém na ruce Jing. Vůně Sakura mi přijde taková výraznější, Jing mi skoro nevoní (ale jinak jsou oba produkt fajn). Teď jsem na Vánoce dostala ten malý sprej, co máš v kazetě, ale ještě jsem ho nezkusila.

    OdpovědětVymazat
  2. Já dostala Sakuru, miluji a ještě v sadě byla svíčka 🩷

    OdpovědětVymazat
  3. Sady od Rituals jsou perfektní, tuto jsem měla už víckrát a voní nádherně :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Stále jsem jejich produkty nevyzkoušela, ale tak třeba jednou :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Kazeta vyzerá veľmi krásne. Páči sa mi, ze v Japonskej kultúre je balenie darčeku dôležité ako obsah... z filozofického hľadiska to nie je veľmi milé, ale dávajú si na veciach a detailoch záležať

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS