TONYMOLY || Pleťová maska Painting Therapy černá

 Pleťových masek v tubě u mě moc nenajdete. Většinou používám ty jednorázové, protože když Vám nějaká nevyhovuje, tak už si ji jednoduše nekoupíte. Kdežto u masky v tubě Vám zbyde ještě hromada produktu a jen tak se Vám nebude chtít ji vyhodit. U mě doma najdete dvě masky v tubě. Vlastně už jen jednu, protože tu druhou už jsem spotřebovala a dnes Vám na ni přináším recenzi. 

Značku Tonymoly už jste u mě na blogu nebo instagramu mohli zaznamenat. Ne nijak extra, zatím jsem od značky měla jen plátýnkovou masku a teď teda tuhle. 
Tonymoly vznikla v roce 2006 v Soulu a od té doby je známá po celém světě. Jedná se o kvalitní korejskou kosmetiku, která svým atraktivním designem si získala široké publikum. Kosmetika je vytvářena na přírodní bázi a u nás ji seženete v drogeriích Douglas, Sephora nebo na e-shopu Notino.


Černá pleťová maska Painting Therapy byla v jednom v beauty boxu a pěkně dlouho čekala na moje vyzkoušení. Přece jen jsem do ní vkládala velké naděje a tak nějak doufala, že by mohla být fajn. Přece jen od značky jsem měla skvělou plátýnkovou masku, tak jsem si přála, aby tato maska byla taky skvělá.

Jedná se o jílovou masku určenou hlavně pro mastnou pleť. Já sice nemám vyloženě mastnou pleť, ale mám ji smíšenou a tím pádem mastnou T-zónu. Celoročně se mi tahle část obličeje mastí a tak mi velmi lichotí pleťové produkty, které redukuji přebytečný maz.

Tahle maska má za úkol:
  • předcházet nadměrné tvorbě kožního mazu
  • efektivně čistit póry
  • zanechávat pleť na dotek hedvábně jemnou


Z konzistence jsem byla opravdu mile překvapena. I jílových masek jsem zvyklá, že jsou takové suché. Tady ta byla krásně krémová, dobře se roztírala a celkově by na pleti moc fajn. I když zasychala, tak pleť nijak nestahovala, nepnula a nevysušovala. Zkoušela jsem ji aplikovat jak na T-zónu, tak i na celý obličej. Byla jsem velmi překvapena, když na sušších místech maska nenadělala neplechu.

Po úplném zaschnutí (10-15 minut) jsem masku smyla vlažnou vodou. Tady se připravte, že budete mít špinavé celé umyvadlo. Přece jen je to černá barva a jen tak dolů nejde. Já na pomoc používala i vlhčené ubrousky a dost mi pomohly. Po umytí obličeje pleť nebyla vůbec vysušená, ale zbavena přebytečného mazu a pěkná jemná a heboučká. Ani po spotřebování celého balení nemůžu ale bohužel říct, že by maska čistila póry. V tom jsem žádnou změnu nezaznamenala, ba naopak vytvořilo se mi sem tam vytvořil o pupínek víc, než je u mě normální. 


V nabídce jsou ještě další dvě masky a to růžová, která je vhodná pro všechny typy pleti a potom modrá, která je vhodná na zklidnění pleti. Určitě mám v plánu si obě pořídit, ale kdy to nevím. Asi až nebudu mít po čem sáhnout :D 
Cenově maska nevychází špatně, na Notino ji seženete za 182,- Kč za 30 g. Vydrží Vám několik použití. Já používala dvakrát týdně a vydržela mi něco málo přes měsíc, měsíc a půl.


Slyšeli jste někdy o této značce? A co masky obecně, používáte je?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

7 komentářů:

  1. Já bych určitě sáhla po té modré masce, na mastnou pleť netrpím :-) A vypadá moc dobře i cenově přijatelná :-)

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky v plánu v budoucnu zkusit i ty zbylé dvě :)

      Vymazat
  2. Já moc nemusím ten binec okolo, proto si raději vybírám krémové masky, třeba z Havlíkovy apotéky. Tuto bych brala, ale v té růžové variantě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten bordel z toho je šílenej, to je pravda. Z Haavlíkovy apotéky jsem měla zatím jen jeden produkt :)

      Vymazat
  3. Petro značku neznám vůbec ani jsem ji nikde nezaznamenala. A nemám ani moc zkušeností s jílovými maskami. Pro mne by ta černá nebyla, přece jen už mám sušší pleť, takže spíš ta zkliňující.

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že maska nezafungovala na čištění pórů. Zatím jsem snad neslyšela o žádné, která by to uměla, ale zároveň nestála 1000 kč. :D

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS