Těhotenské focení Honza a Renata

 Byla jsem naprosto nadšena, když mě oslovila přítelkyně mého bratránka, zda bych jim nenafotila těhu fotky. Ne, že bych se profesionálně věnovala focení, ale je to jeden z mých koníčků. Byla jsem fakt natěšená, protože to bylo focení po dlouhé době. Focení proběhlo už na konci listopadu a to už byla pěkná zima. Fotilo se v parku zámku Valeč, který se nachází u nás na Vysočině. Je to jedno z nejideálnějších míst na focení poblíž nás. Musím říct, že z fotek jsem naprosto nadšena, Renča s Honzem taky a dokonce jsme se i dost nasmáli. Fotky už jste mohli vidět i na mém instagramu, ale pokud ne, tak tady máte malou ochutnávku. 














Co na fotky říkáte? Líbí se Vám? 

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

14 komentářů:

  1. Keď sa na takéto fotky pozerám, nemôžem sa dočkať, kedy budem tehotná. Samozrejme mám ešte čas, tak 5 rokov určite, haha. Ale tie fotky sú krásne, je nádherné vidieť dvoch ľudí, na ktorých vidno, že sa milujú a na dieťatko sa tešia. Najviac sa mi páči fotka s topánočkami a v pozadí rozmazaní rodičia :) Držím ti palce pri ďalších foteniach!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se moc těším na svoje mimčo! Děkuju moc :)

      Vymazat
  2. Krásně zachycena vzpomínka na toto období 😊📸.

    OdpovědětVymazat
  3. Petro, taky si myslím, že se fotky povedly.

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou dokonalé fotky, jsi moc šikovná fotografka! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi talent, hlavně ta první fotka je povedená :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotky! A ty malé botičky jsou neskutečně kouzelné! :))

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS