ASTRID || čistící pleťový gel, pleťové masky, balzámy na rty

Krásný den.
Už v jednom z dřívějších New In jsem Vám ukazovala jakou nálož produktů jsem dostala na testování od Astrid. Neposlali mi totiž pouze jejich novou řadu Aqua Biotic, ale také nový čistící pleťový gel z řady Detox a dále produkty ze stálé nabídky - balzámy na rty a pleťové masky. Věřím, že značku Astrid všichni znáte, protože se jedná o českou značku. Já do zaslání balíčku jsem měla vyzkoušené některé balzámy na rty, které se u nás doma vyskytují pořád. Byla jsem tedy hrozně ráda, když mi byla nabídnuta spolupráce a Vy si teď můžete přečíst recenze na jednotlivé produkty :)

Když jsem v balíčku na testování našla tento čistící gel, byla jsem opravdu nadšená. Čistící gely mám velmi ráda a tento z řady Detox je vhodný pro normální až mastnou pleť, já mám smíšenou. Čistící gel obsahuje prebiotika a aktivní černé uhlí, které pomáhají pleť hloubkově čistit, detoxikovat a omlazovat. 
Gel má černou gelovitou texturu, která se při rozetření na pleti změní ve šmoulovitě modrou pěnu. Pěna je sametově jemná a pleť skvěle vyčistí a zmatní. Co musím pochválit je to, že pleť nijak nevysušuje, je taková vyživená a dokonce bych řekla i hydratovaná. Musím říct, že je to jeden z nejlepších čistících gelů co jsem zatím měla a rozhodně mám v plánu koupit si další balení. Z řady Detox mám ještě micelárku, se kterou jsem taktéž velmi spokojena!


S maskami od Astrid jsem do této doby žádné zkušenosti neměla, takže jsem se velmi těšila až je vyzkouším. V balíčku jsem dostala hloubkově čistící slupovací masku a hydratační a vyživující masku.
Hloubkově čistící slupovací maska z řady Citylife Detox obsahuje aktivní uhlí a slibuje odstranění odumřelých buněk a černých teček, zmatnění pleti, detoxikaci a čištění a má pleť zanechat jemnou  hladkou. Maska patří mezi ty, co se slupují lehce a nehrozí žádná depilace. Bohužel co se týče výsledku, tak pouze zmatní pleť a zanechá ji jemnou a hladkou. Rozhodně nevytáhne černé tečky.
Hydratačn a vyživující maska Beauty Elixir obsahující arganový olej a bambucké máslo je vhodná pro všechny typy pleti. Maska slibuje hydrataci, vyživení a pleť pružnou, svěží a zářivou. Maska má našlehanou krémovou konzistence a nádhernou vůni. Skvěle se nanáší a už po nanesení cítíte, jak zklidňuje a zvláčňuje pleť. Tuhle masku jsem si zamilovala, protože po smytí je pleť heboučká, zářivá a skvěle hydratovaná. Tuto si rozhodně pořídím znovu!

Balzámy na rty od Astrid si u nás pamatuji už od dětství. Je to asi nejpoužívanější značka balzámů na rty u nás doma. Já na vyzkoušení dostala žlutý - Síla včelího vosku a modrý - Posiluje moje rty. Oba dva balzámy na rty mají nové složení bez palmového oleje.
Síla včelího vosku obsahuje včelí vosk a vitamin E. Je obohacený o přírodní aktivní látky (včelí vosk, kakaové máslo a slunečnicový olej). Balzám je krásně mastný, takže stačí párkrát přetřít rty. Vydrží i pití, takže nemáte potřebu mazat pořád. Pomáhá regenerovat popraskané a unavené rty a chrání je před nepříznivými vlivy počasí. Hodně jsem si ho oblíbila na noc, kdy večer aplikuji a ráno cítím pořád rty promaštěné a hydratované. Tento jsem si hodně oblíbila :)
Posiluje moje rty obsahuje D-panthenol. Má vylepšené složení o HYDRASOFT, aktivní hydratační komplex obsahující přírodní oleje a vosky. Je méně mastnější než žlutý a poměrně rychle se vsakuje. Rty si tedy musím natírat častěji. Na léto si myslím, by byl akorát, bohužel v zimě je pro mě dosti nedostačující. Raději tedy sahám po žlutém, který mohu plně doporučit :)

Jsem opravdu vděčná, že jsem mohla vyzkoušet nějaké nové produkty od Astrid. Některé mi seděly méně, jiné zase více. Používáte něco od firmy Astrid?
Mějte se krásně!
Petra 


Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

16 komentářů:

  1. Astrid jsem dříve dost používala a není to vůbec špatná značka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji právě víc začala používat až v loňském roce a velmi mě překvapila :)

      Vymazat
  2. Já jsem od Astridu měla určitě nějaké balzámy na rty a myslím, že i krémy. Považuji Astrid za značku, která má u výrobků celkem dobrý poměr cena-výkon.

    OdpovědětVymazat
  3. Značka Astrid je fajn, mám od ní doma taky pár produktů a jsem spoko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Astridu jsem toho dříve používala více, teď už mám jen hydratační balzámek na rty, který je skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Od Astridu úplne zbožňujem balzam na pery a mala som od nich už aj viacero produktov a bola som spokojná :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, já díky testování taky poznala konečně víc produktů :)

      Vymazat
  6. Čistících gelů jsem už vyzkoušela mraky a nejvíc mi seděl jeden od Mixy. Tenhle ale taky nevypadá vůbec špatně. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Mixy jsem několik produktů měla, ale čistící gel ještě ne. Rozhodně po tomhle mrkni v drogerce :)

      Vymazat
  7. Mně produkty s černým uhlím vždycky lákají. Moje pleť je spíše mastná, tak myslím, že se pro mě hodí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně ano, taky je mám na svoji smíšenou pleť ráda :)

      Vymazat
  8. Astrid je klasika, mám ráda především v létě opalovací kosmetiku :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS