WC NET GEL || Účinný pomocník na ucpané odpady

Vlasy a chlupy kam se podíváš. Asi tak nějak bych charakterizovala náš dům. Odjakživa moje vlasy byly všude. Na oblečení, v koupelně, v peřinách a bohužel i v odpadech. S pořízením německého ovčáka přibyly i psí chlupy. Vzhledem k tomu, že mám Brownie doma, tak o chlupy opravdu není nouzi a když to spojíte s mými dlouhými vlasy je to šílená kombina nejen pro úklid, ale i odpady. Díky tomuhle musím odpady čistit poměrně často a najít něco účinného bylo jako splněný sen. Nejhůř na tom je odpad ve sprchovém koutu, vaně a v umyvadle v technické místnosti, kam vylévám vodu ze sušičky. 

S unesenými odpady mi pomáhá značka WC NET a to jejich gel na ucpané odpady. Novinkou však je modrý odstraňovač vlasů z odpadu. Jejich velkou výhodou je jednoduchá aplikace a rychlý účinek. Oba dva gely mají husté gelové složení . Oranžový velmi účinně zprůchodňuje a čistí i velmi zanesené a neodtékající odpady. Modrý odstraňuje ucpání způsobené vlasy i zvířecí srstí nahromaděnými v potrubí díky přímému a specifickému působení na keratin.

Díky jednoduché aplikaci nepotřebujete víc než pár sekund. Stačí polovinu lahve nalít do odpadu, počkat 15 minut a poté pustit teplou vodu z kohoutku a prolít jí odpad. Pokud chcete dosáhnout ještě většího účinku, nechte produkty působit přes noc. Až tak moc jednoduché to je. 
Bohužel jedna láhev Vám vystačí pouze na dvě použití, což vidím jako velkou nevýhodu. Když si však ale uvědomíte, že díky velké účinnosti jej nebudete muset používat zase tak často, tak to bude výhodné i pro vaši peněženku.


Jaké produkty používáte na ucpané odpady?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu EV public relations za produkty poskytnuté k recenzi

3 komentáře:

  1. Chlupy, kam se podíváš. Jako kdybys popisovala náš domov. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, já se přiznávám, že netuším. Tím, že bydlíme zatím u tchýně tak to vůbec neřeším a do budoucna plánuju tuhle radost nechat na přítelovi, já jsem nešika a s mým štěstím bych si s nějakou žíravinou akorát ublížila.

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty znám, ale ani jeden jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS