New In: Květen 2020

Krásný den, kočky.
Dnes opět přináším New In, tentokrát za měsíc květen. I tentokrát jsem si pořídila nějaké nové věci. Proto to nebudeme zdržovat a jdeme se podívat co jsem si pořídila. 

Jako první tu mám nákup produktů od přírodní značky Renovality. Jejich novinkou jsou vonné difuzéry ve třech variantách. Já si koupila verzi Multi Flower (199,-). Objednávala jsem toho víc, ale zbytek byl pro mamču. Jako dárek k nákupu jsem dostala vzoreček Švestkového oleje, který se je velmi vychvalován. Bohužel mě vůně marcipánu moc nevoní, tak jsem ráda aspoň za tento vzoreček, abych ho mohla vyzkoušet.



Další nákup jsem opět udělala na e-shopu www.na-paloucku.cz, který můžete znát z minulého článku New In. Tentokrát jsem si tam koupila opět další olej od Purity Vision, tentokrát Měsíčkový (249,- ) a multifunkční čistič 3v1 Navia (399,-). Tentokrát mi Zuzka poslala vzoreček levandulového balzámu Soaphoria, který se dá využít na celé tělo.

 Na běhání jsem si ve Sportisimu pořídila pouzdro na telefon na běhání. Sice tak často neběhám, ale když už jdu, tak mi mobil všude překáží. Ovšem tohle pouzdro se mi vejde na nohu, protože na ruce je mi extrémně velké a nedrží :D Každopádně stálo jen 199,- Kč.

No a jako poslední jsem si v drogerii DM koupila pilník od Ebelin, který stál 40,- Kč a rychloschnoucí kapky od Essence za 55,- Kč :)

Co jste si za měsíc květen pořídili Vy?

Mějte se krásně!
Petra


3 komentáře:

  1. To pouzdro na běhání je super praktické, tak ať ti slouží! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj nákup mi připomněl, že nutně potřebuju koupit nové pilníky na nehty.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě zaujal měsíčkový olej :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS