CANNABELLUM || Antibakteriální gel, tělový balsám, sprchový gel

Krásný den kočky.
Dnes tu má pro Vás opět nějaké produkty od značky Cannabellum, se kterou mám spolupráci. Produkty už mám delší dobu, některé jsou už zcela spotřebované. Tentokrát jsem si na testování vybrala sprchový gel, tělový balsám a dostala jsem i jejich novinku antibakteriální gel. 
Kdo mě sleduje na instagramu, tak už tyto produkty mohl vidět u mě na profilu, kde jsou i recenze :)





(50 ml, 299,- Kč, www.cannabellum.cz)
Nikdy antibakteriální gel nebyl tolik vyhledávaný jako v tomto roce a rozhodně nikdy nebyl nedostatkovým zbožím jako před pár měsíci. Firmy vyrábějící kosmetiku začaly vyrábět tohle velmi chtěné zboží a udělaly dobře. Mezi nimi byla i firma Cannabellum. 
Hned na úvod nutno říct, že gel se řadí do vyšší cenové kategorie. Chápu, že v téhle době nechcete utrácet několik stovek za dezinfekci, ale u tohohle gelu se to dá tak nějak očekávat už jen proto, že obsahuje složku CBD a navíc je přírodní. Každopádně i firma Cannabellum v téhle nelehké době myslí na své zákazníky a připravila si pro ně akci. Jakou, to se dozvíte na konci článku.
teď už k samotnému produktu.
Antibakteriální gel  má balení jako většina jejich pleťových krémů a nechybí ani praktický aplikátor ve formě pumpičky. Parfemace je na začátku velmi silní a smrdí jako slivovice :D nicméně po vstřebání do pokožky (vsakuje se rychle a nelepí) je vůně velmi příjemná. 



(200 ml, 299,- Kč, www.cannabellum.cz)
Druhý produkt, který jsem si vybrala je tělový balsám. Jiné blogerky si ho velmi chválily při prvním testování, proto jsem se rozhodla ho také vyzkoušet.
Musím říct, že poslední dobou jsem si v péči o tělo oblíbila hlavně tělové krémy. Každopádně na tělová mléka/balsámy jsem určitě nezanevřela.
Balsám neobsahuje jen složku CBD, ale také olej z konopných semínek, který podporuje hydrataci. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Stačí ho velmi malé množství a v kombinaci se sprchovým gelem, který Vám představím níže, pokožku vyživí. Má hutnější texturu, díky které je pokožka vyživená i další dny.



(200 ml, 299,- Kč, www.cannabellum.cz)
No a jako poslední tu mám sprchový gel. Co se týče sprcháčů, tak moc náročná nejsem. Stačí, aby mi fakt hodně pěnil a krásně voněl. Nicméně vzala jsem ho proto, abych porovnala, jestli přírodní sprcháč je v něčem lepší než klasický drogerkový a jestli se vyplatí investovat.
Co hned na začátek musím vyzdvihnout je skvělá vůně, druhé pozitivum je, že produktu stačí velmi malé množství, takže když už do něj zainvestujete, tak Vám aspoň vydrží.
Jinak co se týče samotného sprcháču, tak nic co bych musela mít nutně znovu. Ano, pokožka je po pravidelném používání vyživenější a vláčnější, ale to zvládně i mnohem jeho levnější příbuzný z drogerky. Každopádně pokud jste velké sušenky, tak v kombinaci s jejich tělovým balsámem jsou pro Vás to pravé.
Pokud si tedy nepotrpíte na přírodní kosmetiku, tak můžete šetřit penízky a koupit si třeba sprcháč od Balea.

No a teď k té akci, kterou jsem zmiňovala u prvního produktu. Firma Cannabellum si pro své zákazníky připravila akci v tomto nelehkém období. Všechny produkty mají jednotnou cenu a to 299,- Kč a navíc ke každému zakoupenému produktu dostane zdarma antibakteriální gel. Musím říct, že tato akce se velmi vyplatí, protože jednotlivé produkty mají normálně mnohem vyšší cenu. 
Tak co, pořídíte si něco?

Mějte se krásně!
Petra

3 komentáře:

  1. Antibakteriální gely smrdí jako levný alkohol skoro všechny, protože prostě jejich součástí je obvykle líh.
    Akce vypadá zajímavě, ale mám doma docela zásoby, tak asi odolám..

    OdpovědětVymazat
  2. Cannabellum jsou super, taky od nich několik produktů mám a s tím antibakterialním gelem souhlasím, pak už ale voní velice příjemně - po citrusech řekla bych :-)
    Michaela Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Super, že tento gel nelepí. S tím mám vždycky u většiny problém a naprosto to nesnáším! :D

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS